Αθλητισμός

ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Καταρχήν συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Καταρχήν συμφωνία με τον Μιλόγεβιτς
ΑΕΚ ποδόσφαιρο: Σε προφορική συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό ήρθε η πλευρά της Ένωσης, με το συμβόλαιό του σύμφωνα με πληροφορίες να είναι διάρκειας δύο ετών.

Προπονητής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η πλευρά της Ένωσης έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Η διάρκεια του συμβολαίου του

Το πιο πιθανό είναι το συμβόλαιό του να έχει διάρκεια δύο ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το καθοριστικό ραντεβού όπου αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη [26/5]. Μάλιστα, την ίδια ημέρα αναμένεται να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημέρωσε τον Μανόλο Χιμένεθ ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί και στη συνέχεια τα βρήκε σχεδόν σε όλα με τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης.

Παλιός γνώριμος στην Ελλάδα

Ο Σέρβος τεχνικός όπως είναι γνωστό έχει δουλέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, στην Ομόνοια Λευκωσίας, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο βγήκε δύο φορές πρωταθλητής και τον οδήγησε αντίστοιχα δυο φορές στην συμμετοχή στην φάση των ομίλων του Champions League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments