Αθλητισμός

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Κοιτάζει και Γιόβιτς

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Κοιτάζει και Γιόβιτς
Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Την περίπτωση του 18χρονου εξτρέμ της Παρτιζάν ψάχνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Τα ραντάρ του παντού φαίνεται ότι έχει στρέψει ο Ολυμπιακός για την μεταγραφική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Νεμάνια Γιόβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Πρόκειται για ένα από τα wonderkid που έκαναν αισθητή την παρουσία τους τη φετινή χρονιά στο σερβικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν πολύ σοβαρά την περίπτωση του 18χρονου εξτρέμ, ο οποίος μάλιστα στα 20 του πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα της Παρτιζάν σημείωσε 5 γκολ, ενώ είχε και 2 ασίστ.

Φαβορί για την απόκτηση του Βόσνιου εξτρέμ δείχνει να είναι η Φιορεντίνα που θέλει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και να τον αφήσει ακόμα μία σεζόν στην Σερβία για να «ψηθεί», όμως ο Ολυμπιακός δείχνει να παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση του.

Ενδιαφέρεται και για Γκραβιγιόν

Παράλληλα, όπως αναφέρει το «footmercato» οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Αντριού Γκραβιγιόν. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Λοριάν ως δανεικός από την Ίντερ έχοντας φέτος 26 εμφανίσεις με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο 23χρονος στόπερ με καταγωγή από τη Γουαδελούπη, έχει γαλλικό διαβατηρίο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Σασουόλο και στην Άσκολι. Ωστόσο πέρα από τον Ολυμπιακού, για τον Γραβιγιόν έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Ρεν, η Κρίσταλ Πάλας, η Σαουθάμπτον, η Σεντ Ετιέν, η Μονπελιέ, αλλά και Άντερλεχτ όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Στην τελική ευθεία του Τικίνιο

Τέλος ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση. Η υπόθεση του Τικίνιο Σοάρες είναι σε πολύ καλό δρόμο και φαίνεται να μένουν λεπτομέρειες, προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Στη Βραζιλία αναφέρουν και λεπτομέρειες σχετικά με το συμβόλαιο, που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον 30χρονο. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας με οψιόν έναν χρόνο, ενώ οι ετήσιες απολαβές θα φτάσουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (χωρίς μπόνους).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments