Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χρυσάφια από Τουρκία στα πόδια του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Χρυσάφια από Τουρκία στα πόδια του Φορτούνη
Ολυμπιακός: Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας, αλλά και Γαλατάσαραϊ βρίσκονται στο... κυνήγι του Κώστα Φορτούνη σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας παίκτης της Super League και φέτος τιμώρησε αρκετούς αντιπάλους, ειδικά στα ντέρμπι. Είναι επίσης και ένας παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό καθώς αποτελεί κομβικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας στη δημιουργία φάσεων. Την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες προσπαθούν να τελειώσουν τη μεταγραφή Τικίνιο και εξετάζουν τις περιπτώσεις Γιόβιτς και Σιόβα, φέρεται να ετοιμάζουν πρόταση ομάδες από την Τουρκία για τον διεθνή άσσο.

Τα στατιστικά του για ακόμη χρονιά επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω την πολύτιμη συμβολή του στη σεζόν 2020-2021. Ο Έλληνας βιρτουόζος είχε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος, σε Super League, Κύπελλο, Προκριματικά Champions Leauge, στη φάση των ομίλων της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και στο Europa Leauge. Συνολικά συμπλήρωσε 9 γκολ και 13 ασίστ. Πρώτος σε ασιστ παίκτες του Θρύλου και πρώτος όλης του πρωταθλήματος.

Λογικό και επόμενο είναι να αποτελεί μήλον της έριδος για ακόμη μια χρονιά για πολλές ομάδες στον κόσμο και ειδικά στην Τουρκία που τον γλυκοκοιτάνε χρόνια. Σύμφωνα με τη “Fanatik”, εκτός από τη Μπεσίκτας που γράφτηκε αρχικά, τόσο η Γαλατάσαραϊ που επίσης θα συμμετάσχει στο Champions League, όσο και η Φενέρμπαχτσε που θα λάβει μέρος στο Conference League, διεκδικούν δυναμικά τον διεθνή άσο.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το προβάδισμα αυτή τη στιγμή το έχει η Μπεσίκτας, που εξετάζει και πιο σοβαρά την περίπτωσή του. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν έχουν δεχτεί για την ώρα επίσημη κρούση για τον παίκτη, ο οποίος κοστολογείται τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments