Ελλάδα

Κρήτη: Ο σύζυγος της 44χρονης περιμένει να επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός της θάνατος

Κρήτη: Ο σύζυγος της 44χρονης περιμένει να επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός της θάνατος
Κρήτη: Oι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα πως η 44χρονη θα τα καταφέρει.
Κρήτη: Oι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα πως η 44χρονη θα τα καταφέρει.

Καμία αλλαγή δεν σημειώθηκε στην κατάσταση της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη που παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, με το σύζυγό της να περιμένει από στιγμή σε στιγμή πότε θα επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός της θάνατος.

Όπως είπε ο ίδιος, γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός θάνατος, ενώ οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα πως η 44χρονη θα τα καταφέρει.

«Γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι ίδια. ‘Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση’» ανέφερε συντετριμμένος ο ίδιος και συνέχισε: «Το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε».

«Το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, πώς ακόμα το χορηγούνε».

«Εμείς είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους για να κάνουμε το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο».

«Ότι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στα πλαίσιο του προβλήματος» ανέφερε συντετριμμένος ο σύζυγος της 44χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments