Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ ο Ροντριγκάο

Κετσετζόγλου: Ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει η ΑΕΚ ο Ροντριγκάο
Κετσετζόγλου: O ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέφερε ότι τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου Ροντριγκάο ταιριάζουν με αυτά που ψάχνει σε στόπερ η ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την περίπτωση απόκτησης του Ροντριγκάο. Να θυμίσουμε ότι είχε τονίσει ότι υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Στις περιπτώσεις παικτών που ήδη έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται ως μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, επανέλαβε αρχικά ότι απόλυτη προτεραιότητα για την «Ένωση» έχει η απόκτηση τερματοφύλακα και στόπερ.

Σχετικά με Ροντριγκάο και Νάνου

Με αφορμή λοιπόν δημοσίευμα που κάνει λόγο για τον Ροντριγκάο της Ζιλ Βιθέντε, σημείωσε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο είναι σίγουρο ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κοιτάξει για αμυντικό στην Πορτογαλία και ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με αυτά που αναζητούνται.

Όσο για τον Νάνου της Πόρτο, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, αλλά δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα αυτών που σκοπεύουν να παραχωρήσουν οι «δράκοι» και κατά συνέπεια είναι πολύ δύσκολο ν’ αποκτηθεί.

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι

«Το πιθανότερο είναι ο Κρίστισιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο, η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί υπάρχει πολύ καλή σχέση και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει σε κάποιο πόστο. Ακόμη κι αν μείνει σαν παίκτης, δεν θα υπολογίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, είπε: «Δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ που του έγινε πριν 1-2 μήνες. Η δέσμευσή του με την ομάδα έληξε. Αν εμφανιστεί και πει ‘δέχομαι την πρόταση’, δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα τον κρατήσει».

Τέλος, για τις θέσεις στην άμυνα είπε: «Σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι. Ο Νεντελτσιάρου έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Για τον Βασιλαντωνόπουλο είναι ανοιχτό. Ο Μπακάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, νομίζει και ο ίδιος πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο Νταντσένκο είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξί μπακ αλλά και αριστερός μπακ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments