Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για το τέρμα της ΑΕΚ – Δεν είναι ο Μπάρκας»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει συγκεκριμένος στόχος για το τέρμα της ΑΕΚ – Δεν είναι ο Μπάρκας»
Κετσετζόγλου: Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε μία περίπτωση τερματοφύλακα, που δεν είναι ο Βασίλης Μπάρκας και έχει προκριθεί ως βασικός στόχος της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια που έχει σχεδιάσει η ΑΕΚ.  Σε προηγούμενη εκπομπή, ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ακόμη, είχε αναφέρει πως ο Μελισσανίδης θέλει προπονητή για άμεσο πρωταθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6., ότι έρχονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ με αναμενόμενες αλλά και μη αποχωρήσεις.

Βασικές προτεραιότητες

Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα αναφέρθηκε αρχικά στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τονίζοντας ότι έχει τα εχέγγυα για να μακροημερεύσει στον πάγκο της «Ένωσης».

Στη συνέχεια λοιπόν αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες για ενίσχυση της ομάδας, που είναι ο στόπερ και ο τερματοφύλακας, αποκαλύπτοντας ότι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια υπάρχει συγκεκριμένος στόχος (που δεν είναι ο Βασίλης Μπάρκας).

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Κρίστισιτς και Τσιγκρίνσκι

«Το πιθανότερο είναι ο Κρίστισιτς να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, σκέφτεται ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο ή τουλάχιστον να επιστρέψει στην πατρίδα του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος πριν τον Οκτώβριο, η ΑΕΚ θα κινηθεί για παίκτη σε αυτή τη θέση», τόνισε.

Αναφορικά με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόθεση από την ΑΕΚ για ανανέωση συμβολαίου του Τσιγκρίνσκι. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει για 1-2 χρόνια ακόμη, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί υπάρχει πολύ καλή σχέση και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει σε κάποιο πόστο. Ακόμη κι αν μείνει σαν παίκτης, δεν θα υπολογίζεται όπως τα προηγούμενα χρόνια».

Κώστας Κετσετζόγλου: Σχετικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα

Όσο για τον Νέλσον Ολιβέιρα, είπε: «Δεν έχει απαντήσει στην τελική πρόταση της ΑΕΚ που του έγινε πριν 1-2 μήνες. Η δέσμευσή του με την ομάδα έληξε. Αν εμφανιστεί και πει ‘δέχομαι την πρόταση’, δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θα τον κρατήσει».

Τέλος, για τις θέσεις στην άμυνα είπε: «Σίγουροι είναι οι Σβάρνας και Λάτσι. Ο Νεντελτσιάρου έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Για τον Βασιλαντωνόπουλο είναι ανοιχτό. Ο Μπακάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα, νομίζει και ο ίδιος πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο Νταντσένκο είναι δύσκολο να αποχωρήσει. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξί μπακ αλλά και αριστερός μπακ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments