Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Τικίνιο

Ολυμπιακός: Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Τικίνιο
Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο φτάνει το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό με ένα τριετές συμβόλαιο.

Εδώ και καιρό Μαρτίνς και διοίκηση έχουν θέσει σε εφαρμογή το πλάνο συνεχίζοντας την μεθοδική δουλειά που έχει κάνει τον Ολυμπιακό απόλυτο κυρίαρχο στην Ελλάδα και μια από τις σταθερές δυνάμεις της Ευρώπης που κάθε χρόνο πετυχαίνει σημαντικά πράγματα.

Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν περίμεναν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στον Ολυμπιακό για να ξεκινήσουν τις μεταγραφικές αναζητήσεις με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ για την δημιουργία της ομάδας που θα επιδιώξει να φέρει άλλη μια επιτυχημένη χρονιά στους Πειραιώτες. Ένας εκ των μεταγραφικών στόχων είναι ήδη κλεισμένος. Ο λόγος για τον Τικίνιο Σοάρες που πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό στις 22:00 την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Βραζιλιάνου επιθετικού στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο έμπειρος φορ θα κλείσει με τριετές συμβόλαιο με απολαβές πάνω από 1 εκατ. ευρώ και κοντά στο 1,5 αλλά και ένα μπόνους υπογραφής στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ως γνωστόν είναι ένας παίκτης με θητεία στην Πόρτο, που έχει δουλέψει στο παρελθόν με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τικίνιο επειδή δεν είχε ομάδα θα μείνει στον Ρέντη για να κάνει τα έξτρα προγράμματά του και να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε ακόμα έναν παίκτης για ενίσχυση της γραμμής της επίθεσης. Αυτός είναι ο Εντάο.

Αφού κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη  ποδοσφαιρική σεζόν, που συνοδεύτηκε με την ευρωπαϊκή πορεία στους 16 του Europa League, ο Ολυμπιακός δεν εφησυχάζει και ήδη οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου προετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά, με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει ήδη για το χτίσιμο του νέου ρόστερ.

Μετά την υπόθεση Τικίνιο που έχει κλείσει θετικά για τους ερυθρόλευκους, ακόμα ένας παίκτης εξετάζεται για τη γραμμή της επίθεσης κι αυτός είναι ο Αλασάν Εντάο, ο οποίος έχει προστεθεί στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Σενεγαλέζος είναι 24 ετών κι αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης ως εξτρέμ.

Στην Τουρκία θεωρούν δεδομένο ότι ο 24χρονος ακραίος θα πάρει μεταγραφική φέτος το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα το όνομά του είχε ακουστεί για την Γαλατασαράι και τη Φενερμπαχτσέ. Ωστόσο, ο πιο δυνατός «αντίπαλος» προέρχεται από την Ισπανία, καθώς η Σεβίλλη είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον παίκτη, ενώ δέλεαρ αποτελεί η απευθείας συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments