Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Είχε τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα

Παλαιό Φάληρο: Είχε τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα
Παλαιό Φάληρο: Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν ένας αλλοδαπός επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συντελέστηκε στο Παλαιό Φάληρο τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 28.05.2021. Πρωταγωνιστής ένας 42χρονος ο οποίος επιδείκνυε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, αυτό συνέβαινε παρά το γεγονός πως στην περιοχή βρίσκονταν και άλλοι περαστικοί. Το περιστατικό λαμβάνει χώρα λίγες εβδομάδες μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.

Πού εντοπίστηκε ο 42χρονος

Πιο συγκεκριμένα, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 28.05.2021, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ περνούσαν από την λεωφόρο Ποσειδώνος, στην συμβολή με την Αγίου Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο να βρίσκεται στην αμμουδιά με το παντελόνι κατεβασμένο και τα γεννητικά του όργανα σε… κοινή θέα, την ώρα μάλιστα που στο σημείο βρίσκονταν περαστικοί οι οποίοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβαινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον ρώτησαν… τι κάνει και ο άνδρας, ομογενής από το Καζακστάν, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους ενώ τους έβριζε!

Ο άνδρας μάλιστα αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του, σπρώχνοντας τους άνδρες της ΔΙΑΣ, ενώ τελικά εκείνοι τον οδήγησαν στο αστυνομικό Τμήμα.

Στον απόηχο του περιστατικού της Νέας Σμύρνης

Το άνωθεν περιστατικό έρχεται σε μία περίοδο που ανάλογες ενέργειες δείχνουν να έχουν αυξητικές τάσεις όπως στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μόλις εβδομάδες στη Νέα Σμύρνη, μία κοπέλα έζησε τον τρόμο όταν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από νεαρό άνδρα που την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. Χάρη στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στα social media ο δράστης αναγνωρίστηκε και συνελήφθη.

Η νεαρή γυναίκα εκ των υστέρων ανήρτησε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της. Στο εν λόγω περιβόητο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να μπαίνει στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει, με την ίδια να κοιτάει πολλές φορές προς τα πίσω της. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το βίντεο δείχνει τον νεαρό άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή έχοντας το μόριο του έξω, να κολλάει το πρόσωπό του στο τζάμι της πολυκατοικίας και να προσπαθεί να εντοπίσει τη νεαρή γυναίκα. Στην συνέχεια αποχώρησε άπραγος.

Το βίντεο που περιείχε την περιβόητη σκηνή είχε μοιραστεί από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments