Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό
Γλυκά Νερά: Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Ραγίζει καρδίες η κατάθεση του αστυνομικού που βρήκε πρώτος το μωρό της Κάρολαϊν στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γλυκά Νερά: Τι τόνισε ο αστυνομικός

Μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο αστυνομικός που κλήθηκε να επέμβει στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Περιγράφει όσα έζησε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια και βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Ο αστυνομικός περιγράφει στην κάμερα πώς πήρε στα χέρια του το μωρό της αδικοχαμένης κοπέλας, το οποίο έκλαιγε γοερά, για να το ηρεμήσει και το απομάκρυνε από τον τόπο της φρίκης.

Μπήκε πρώτος στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μεταξύ των πληρωμάτων που κλήθηκαν για τη ληστεία με δολοφονία, της 20χρονης Caroline Couch. Πατέρας και ο ίδιος, ο Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Βαρδίκος, πήρε στα χέρια του την 11 μηνών Λυδία. Το μωρό έκλαιγε γοερά και ο αστυνομικός το απομάκρυνε από τον τόπο του φρίκης. «Όσος καιρός και να περάσει είναι δεδομένο ότι ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο» τόνισε ο αστυνομικός, κάνοντας λόγο για «συναισθηματική κατάρρευση».

Γλυκά Νερά: Μίλησε η ψυχολόγος

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταθέσει στην ελληνική αστυνομία για το έγκλημα των Γλυκών Νερών είναι και η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν. Ο λόγος για την Ελένη Μυλωνοπούλου, που σύμφωνα με όσα αναφέρονται παρακολουθούσε σε συνεδρίες τόσο το θύμα του εγκλήματος των Γλυκών Νερών όσο και τον σύζυγό της. Ο 32χρονος πιλότος ήταν ένας υποστηρικτικός σύζυγος και βοηθούσε σύμφωνα με τη γιατρό τη γυναίκα του να ξεπεράσει την επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση της μικρής κόρης τους.

Γλυκά Νερά

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments