Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [30/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [30/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός 

Μερικές φορές το μυαλό μας γυρίζει σε πολύ περίεργα μονοπάτια. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι το δικό σας μυαλό μπορεί να περιπλανηθεί σε μια διαδρομή που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, έχοντας όνειρα για κάποιον/α που πραγματικά σας στοιχειώνει. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας και να προσπαθήσετε να τον /την γνωρίσετε στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα μπορούσε να δημιουργήσει αναστάτωση σήμερα. Οι παρεξηγήσεις οδηγούν σε χαμένες ευκαιρίες με τον/την σύντροφό σας ή σε νέες ευκαιρίες με κάποιον/α καινούργιο /α. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα πρόβλημα και να σας βάλει στη διαδικασία να πάρετε μια απόφαση. Αφήστε μερικές μέρες να περάσουν πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Δίδυμος

Συνήθως σας αρέσει να έχετε τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα στο μυαλό σας αλλά όταν πρόκειται για τα συναισθήματα σας μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου προφανή. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει κάποια συναισθήματα στην επιφάνεια που θα προτιμούσατε να μην αντιμετωπίσετε και φυσικά περιλαμβάνει την ερωτική σας ζωή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια πρόσφατη απογοήτευση σε μια ερωτική σχέση φαίνεται ότι σας πείραξε περισσότερο από ότι περιμένατε. Κάποια συναισθήματα έχουν βγει στην επιφάνεια και μπορεί να χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό. Δείτε το ως ένα καλό μάθημα και προχωρήστε γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Λέων

Οι ιδέες και οι σκέψεις σας για τον/την αγαπημένο /η σας ενδέχεται να πάρουν κάποια περίεργα και μυστηριώδη μονοπάτια. Μπορεί να αντιμετωπίσετε με καχυποψία τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους, όταν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Καλύτερα να μην παίρνετε γρήγορα αποφάσεις με βάση τις τρέχουσες σκέψεις σας, καθώς αύριο το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε αλλάξει γνώμη.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα μπορούσε να αναδείξει μια πιο πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα σας που έχει να κάνει με τις φαντασιώσεις σας. Αν τον τελευταίο καιρό έχετε πιεστεί, αρπάξτε την ευκαιρία για να διασκεδάσετε σήμερα. Εάν είστε σε μια μόνιμη σχέση απολαύστε μαζί με τον /την αγαπημένο /η σας τα αγαπημένα σας χόμπι. Αν ψάχνετε για τον έρωτα, τότε μια διαδικτυακή συνομιλία θα μπορούσε να αποδειχθεί συναρπαστική, με περισσότερους τρόπους από έναν.

Ζυγός

Μερικές φορές τα συναισθήματα φουσκώνουν μέσα από τα βάθη της ύπαρξης μας και μπορούν να δημιουργήσουν κύματα σε μια λίμνη που ήταν ήρεμη και γαλήνια. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα μπορούσε να έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα σήμερα, αναγκάζοντας σας να αμφισβητήσετε τη σχέση σας με κάποιο άτομο, που μέχρι τώρα βρίσκατε απολύτως ικανοποιητική. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς αύριο μπορεί να τον /την δείτε με άλλο μάτι.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια μερικές ανασφάλειες που συνήθως καταφέρνετε να κρατάτε υπό έλεγχο. Κάποιοι από τους βαθύτερους φόβους σας είναι τώρα πολύ κοντά στην επιφάνεια. Μπορεί, για παράδειγμα, να αμφισβητείτε διάφορες πτυχές της τρέχουσας σχέσης σας. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας επηρεάσει, καθώς αυτή η διάθεση θα περάσει αρκετά γρήγορα.

Τοξότης

Αν τον τελευταίο καιρό φλερτάρετε πολύ, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βιαστείτε να πείτε κάποια πράγματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας παρασύρει σε κάθε είδους ιδέες και φαντασιώσεις που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε ότι υπάρχει ένας ισχυρότερος δεσμός ανάμεσα σε εσάς και τον/την πιθανό/ή σύντροφό σας από ό, τι στην πραγματικότητα. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα – καλύτερα να πάρετε τα πράγματα αργά.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό δημιουργεί σύγχυση στην αίσθηση της πραγματικότητάς σας και πιθανώς στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο /η σας μπορεί να αμφισβητούνται, καθώς το μυαλό σας πλημμυρίζει με κάθε είδους σκέψεις και συναισθήματα. Μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας ανησυχήσει. Είναι απλώς μια κατάσταση που θα περάσει.

Υδροχόος

Μην αφήσετε τα κουτσομπολιά ή τις υποψίες να σας εμποδίσουν να περάσετε όμορφα σε μια συνάντηση σήμερα το απόγευμα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να έχετε ξενερώσει, όχι εξαιτίας όσων έχετε βιώσει εσείς με αυτό το άτομο αλλά εξαιτίας όσων σας έχουν πει οι άλλοι. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να ζηλεύουν;

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι αναπτύσσετε μερικές παράξενες φαντασιώσεις σχετικά με κάποιο πολύ ελκυστικό και αρκετά ξεχωριστό άτομο. Από τη μία πλευρά, σας προσελκύει πολύ και από την άλλη πλευρά, αναρωτιέστε εάν μπορεί να έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε. Δεν θα ξέρετε μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα μαζί του. Τότε θα μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments