Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 02/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 02/06
8 λέξεις σήμερα: Η Ναυσικά, εξαγριωμένη με τη Μαίρη που της ζητάει χρήματα, την διώχνει κακήν κακώς, χωρίς να υποκύψει στον εκβιασμό της.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο γυναικολόγος εξηγεί στον Φρίξο και την Έλλη τι ακριβώς συμβαίνει και η Έλλη καταρρακώνεται εντελώς, ενώ ο Φρίξος κάνει μια μεγάλη «πατάτα» και την εξοργίζει αφάνταστα.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ναυσικά, εξαγριωμένη με τη Μαίρη που της ζητάει χρήματα, την διώχνει κακήν κακώς, χωρίς να υποκύψει στον εκβιασμό της. Η επόμενη κίνησή της είναι να πάει στον Μάρκο κι εκεί η κατάσταση παρεκτρέπεται. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Έλλη είναι πολύ θυμωμένη με τον Φρίξο για την κουβέντα που της είπε, όσο κι αν ο Φρίξος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν το εννοούσε.

Η Ιφιγένεια προσπαθεί να «ψαρέψει» τους γονείς της για να καταλάβει αν ισχύει η πληροφορία που της έδωσε ο Άλκης, αλλά δεν βγάζει κανένα συμπέρασμα. Από την πλευρά του, ο Σπύρος αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη έκπληξη που αφορά το βιβλιοπωλείο. Παράλληλα, ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Κέρκυρα μαζί με τον μικρό Άγγελο και η συνάντησή του με την Έρση θα φέρει ακόμα μία αντιπαράθεση. Ο Άκης εξομολογείται στην Αποστολία ότι τα συναισθήματά του γι’ αυτήν είναι ερωτικά και της ξανακάνει πρόταση γάμου!

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments