Αθλητισμός

Ανατροπή με Πρίγιοβιτς

Ανατροπή με Πρίγιοβιτς
Η συνεργασία Πρίγιοβιτς και Αλ Ιτιχάντ θα ολοκληρωθεί, αλλά το ερώτημα είναι αν τελικά ο Σέρβος θα καταλήξει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα ο 31χρονος επιθετικός έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις από την ομάδα της πατρίδας του κι έτσι η μεταγραφή, αν και το ενδιαφέρον είναι έντονο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει : «Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια συγκεκριμένη προσφορά τριετούς συμβολαίου με αύξηση έως 1.200.000 ευρώ, ως την σεζόν 2023/2024. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει θέσει προθεσμία μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την μεταγραφή του Σέρβου φορ, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα εγκαίρως, γεγονός που έδωσε στη διοίκηση περισσότερο περιθώριο ελιγμών και διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς, είναι πιθανό να υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην προθεσμία και αυτό  γιατί ο πρώην επιθετικός της Αλ Ιτιχάντ έχει θέσει πολύ υψηλές απαιτήσεις από τον Ερυθρό Αστέρα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments