Ελλάδα

Πυροσβολισμοί στην Κέρκυρα – Τρεις οι νεκροί

Πυροσβολισμοί στην Κέρκυρα – Τρεις οι νεκροί
Κέρκυρα: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην Κέρκυρα.

Άλλο ένα περιστατικό με νεκρούς από πυρά όπλων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κέρκυρα. Πρόεκειται για άλλο ένα συνταρακτικό περιστατικό μετά τη δολοφονία 64χρονης από το σύζυγός της, στον οποίο ασκήθηκε και ποινική δίωξη.

Κέρκυρα: Έφτασαν τους 3 οι νεκροί

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας, μετά το επεισόδιο πους συνέβη το πρωί της Κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος μέχρι στιγμής πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο άτομα. Επρόκειτο για ένα ζευγάρι Γάλλων που διέμενε στο νησί. Νεότερες πληροφορίες θέλουν τον δράστη να αυτοπυροβολήθηκε μετά το φονικό. Οι πληροφορίες που μεταδίδονται είναι συγκεχυμένες με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας να αναμένεται να διασαφηνίσει τις λεπτομέρειες. Κέρκυρα

Ποινική δίωξη στον 75χρονο που φέρεται να σκότωσέ την πρώην σύζυγό του

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Σε βάρος του 75χρονου φέρεται ότι δολοφόνησε την 64χρονη πρώην σύζυγό του, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από την πολυκατοικία που διέμενε από γείτονα που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης παραδόθηκε και παρέδωσε και το όπλο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία στους αστυνομικούς.

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments