Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο 64χρονης

Αγία Βαρβάρα: Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο 64χρονης
Αγία Βαρβάρα: Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο 64χρονης. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μια γυναίκα βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βάρβαρα, αργά το βράδυ της Πέμπτης (3/4). Η 64χρονη εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Όλα αυτά ενώ είναι ακόμα νοπές οι μνήμες των κατοίκων της περιοχής από τη στυγερή δολοφονία της 50χρονης από τους δυο φίλους της κόρης της, κι ενώ τις τελευταίες ημέρες γίνεται ένα μπαράζ δολοφονιών.

Η γυναίκα έφερε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε την 64χρονη γυναίκα. Η γυναίκα διακομίστηκε στο  Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη ήταν διαζευγμένη και έχει μια κόρη.

Η ΕΛΑΣ αποδίδει το θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες με τραύματα στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments