Ελλάδα

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον σύζυγο

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον σύζυγο
Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε ο 74χρονος, όπου του επιβλήθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Μάλιστα ο 74χρονος που φέρεται ότι δολοφόνησε την 64χρονη πρώην σύζυγό του που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος του 75χρονου, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

 Τι υποστήριξε ο σύζυγος της 64χρονης

Ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγο το κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές. Ο άνδρας παραδόθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Το έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε αιμόφυρτη έξω από την πολυκατοικία που διέμενε από γείτονα που είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια. Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης παραδόθηκε και παρέδωσε και το όπλο με το οποίο διέπραξε τη δολοφονία στους αστυνομικούς.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) όταν η ήσυχη γειτονιά κοντά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους αναστατώθηκε από έναν παράξενο ήχο. Κανείς δεν κατάλαβε στην αρχή πως ήταν πυροβολισμός. Κανείς δεν συνειδητοποίησε τι είχε γίνει ούτε όταν βρέθηκαν έξω από το σπίτι του θύματος και βρήκαν την 64χρονη Ελένη πεσμένη στο έδαφος, μέσα στα αίματα.

Αμέσως κάλεσαν αστυνομία και ασθενοφόρο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας των τραυμάτων που έφερε στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος. Από την αρχή ο θάνατος της αντιμετωπίστηκε ως εγκληματική ενέργεια. Η 64χρονη γυναίκα ήταν “με αίματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού”, πεσμένη κάτω. “Ξεψυχούσε μπροστά μας” είπε η γυναίκα που την εντόπισε, μην κρύβοντας πως αρχικά όλοι πίστεψαν ότι η γειτόνισσα τους είχε πέσει και είχε χτυπήσει. “Μετά μάθαμε και τρελαθήκαμε”, τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments