Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [06/06/21 – 12/06/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [06/06/21 – 12/06/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 06 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 12 Ιουνίου.

Κριός 

Καθώς μεταμορφώνονται κάποιες πτυχές στη ζωή σας, το τοπίο φαίνεται διαφορετικό αυτήν την εβδομάδα. Στις 6 Ιουνίου το φεγγάρι στον Ταύρο πλέει στη βαλσαμική περίοδο του, φέρνοντας ηρεμιστική ενέργεια. Περνάει για λίγο τον Ουρανό προμηνύοντας τις αλλαγές που έρχονται σύντομα.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της επικοινωνίας. Σήμερα, υπάρχει έντονος ενθουσιασμός και ενέργεια. Το τηλέφωνό σας ενδέχεται να κουδουνίζει συνεχώς, πρέπει να απαντηθούν μηνύματα και να σταλούν email. Σήμερα, μπορεί να έχετε ένα συμβόλαιο που απαιτεί την άμεση προσοχή σας. Και είναι πολύ μεγαλύτερο – και ίσως ακόμη πιο περίπλοκο από ό, τι περιμένατε.

Ταύρος

Ένα καλά καθορισμένο σχέδιο φαίνεται πως καταρρέει. Αυτή την εβδομάδα, διαμορφώνεται ένα καλύτερο σχέδιο. Στις 6 Ιουνίου το φεγγάρι βρίσκεται στο ζώδιό σας. Για τις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν άτομα, πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Φυσικά αυτοί που δεν ήταν ποτέ εξυπηρετικοί και υποστηρικτικοί θα εξακολουθούν να είναι έτσι. Όλο αυτό το σκηνικό, σας είναι οικείο.

Όμως παρασκηνιακά, υπάρχει η αίσθηση, πως οι αλλαγές έρχονται σύντομα. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Δίδυμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, στον οίκο των χρημάτων σας. Τώρα το έδαφος αλλάζει κάτω από τα πόδια σας. Μια οικονομική ευκαιρία που εμφανίζεται μπροστά σας μπορεί να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Πρέπει να ψάξετε για να δείτε πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει, όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, επικεντρώνεστε σε μια μεγάλη αλλαγή. Δίδυμοι, κερδίζετε κάποια ελευθερία. Η εβδομάδα ξεκινά φαινομενικά όπως κάθε άλλη. Στις 6 Ιουνίου, το φεγγάρι του Ταύρου ταξιδεύει στον οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης. Θα ξεκινήσετε χαλαρά την εβδομάδα σας. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Τρίτη ή ακόμη και την Τετάρτη για να απαντήσετε στο σωρό των μηνυμάτων του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργούνται στα εισερχόμενά σας. Και ενώ τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, νιώθετε ένα μυρμήγκιασμα στις φλέβες σας.

Ξέρετε πως κάτι έρχεται. Απλά δεν μπορείτε να το εξηγήσετε. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους (χαρούμενα γενέθλια!) κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της εμπιστοσύνης. Τώρα η ενέργεια αλλάζει. Προσπαθείτε να καταλάβετε από πού προέρχεται η αλλαγή κατεύθυνσης. Και μπορεί να νιώσετε λίγο ενθουσιασμό, καθώς η πλήξη πρόκειται να τελειώσει.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να εναντιωθείτε στους περιορισμούς και ίσως αρχίσουν να διαλύονται. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με έμφαση στις φιλικές σχέσεις, καθώς το φεγγάρι στον Ταύρο ταξιδεύει μέσα από τον οίκο των ομάδων και της κοινότητάς σας γενικά. Ίσως επικεντρωθείτε στη δουλειά που έχετε αναλάβει στον κοινοτικό κήπο.

Είναι τόσο εύκολο να πιστεύετε πως όλα θα παραμείνουν τα ίδια. Όμως η τελευταία χρονιά, σας υπενθυμίζει πόσο μπορεί να αλλάξουν όλα. Τώρα, έρχονται περισσότερες αλλαγές. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο των κρυφών κινήτρων. Σήμερα, ο ήλιος φωτίζει τις συνήθεις συμπεριφορές και τα ατέλειωτα άγχη. Σήμερα, έχετε την ευκαιρία να δείτε τα μηνύματα του Σύμπαντος.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, ίσως θελήσετε να αποδείξετε ότι τολμάτε. Οι άλλοι μαθαίνουν από εσάς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φαίνεται πως υπάρχει μια καλή εργασιακή ροή και καθώς ολοκληρώνετε μια εργασία, εμφανίζεται στη λίστα η αμέσως επόμενη. Στις 6 Ιουνίου, το φεγγάρι του Ταύρου ταξιδεύει για λίγες μέρες ειρηνικά στον οίκο της καριέρας σας, με μια μικρή τεχνολογική «κοιλιά» καθώς περνάει τον Ουρανό.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σύντομη διακοπή ρεύματος ή την προσωρινή διακοπή του εκτυπωτή σας. Ίσως να είναι προμήνυμα όσων επακολουθούν. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, στον οίκο της κοινότητας. Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα σε έναν οργανισμό με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Αν είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου, πιθανόν να καταφέρετε να μετριάσετε μια διαφωνία μεταξύ των μελών. Υπάρχει επίσης πολλή ενέργεια γύρω από νέες σχέσεις και νέους ανθρώπους.

Παρθένος

Ένας φόβος από το παρελθόν εξαφανίζεται. Αυτή την εβδομάδα, όλοι βλέπουν πόσο γενναίοι είστε. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με τη διέλευση του αρμονικού φεγγαριού στον Ταύρο από τον οίκο της πνευματικότητας.

Τις επόμενες δύο μέρες, μπορείτε να φέρετε ειρήνη στη ζωή σας μέσα από μια σειρά προσεκτικών, πνευματικών πρακτικών. Μπορεί να αφορούν μια παραδοσιακή πρακτική ή κάτι αρκετά πρακτικό. Η απασχόλησή σας στον μικρό σας κήπο, μπορεί να είναι μια πνευματική πράξη. Το ψήσιμο του ψωμιού για την οικογένειά σας μπορεί να φέρει χαρά.

Και καθώς το φεγγάρι συνεχίζει τη βαλσαμική του διέλευση, μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια που μετατοπίζεται προς την αλλαγή. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της καριέρας σας. Θα είναι ένα εξαιρετικά πολυάσχολο διάστημα – πρόκειται να γίνουν αναφορές, να πραγματοποιηθούν συναντήσεις και να επικρατεί γρήγορη επικοινωνία. Θα αγωνιστείτε για να τηρήσετε μια προθεσμία. Η συνηθισμένη γραφική εργασία ξαφνικά γίνεται ζωτικής σημασίας. Το μυαλό σας όμως είναι καθαρό και έχετε μια ισχυρή ικανότητα συγκέντρωσης τώρα.

Ζυγός 

Αυτή την εβδομάδα, θα εξισορροπήσετε την καθημερινή σας ζωή. Ξέρετε διαισθητιικά, τι πρέπει να αλλάξει. Η εβδομάδα ξεκινά με μια ήσυχη νότα, καθώς το φεγγάρι στον Ταύρο τρέχει μέσα στον οίκο των πόρων από τρίτους. Αυτό το φεγγάρι είναι εξασθενημένο – μπαίνει στη βαλσαμική φάση και ολοένα μικραίνει στον ουρανό.

Τις επόμενες μέρες, θα ανυπομονείτε να τηρήσετε έναν προϋπολογισμό. Όταν το φεγγάρι διασχίσει τον Ουρανό για λίγες ώρες στις 6 Ιουνίου, νιώθετε τους ανέμους της αλλαγής που αυξάνουν ταχύτητα. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο των νομικών σας θεμάτων. Σήμερα, ίσως υπάρξει μια αναταραχή σχετικά με μια δικαστική υπόθεση ή μια κυβερνητική αίτηση. Ίσως επίσης συμπληρωθούν δανειακά έγγραφα ή παραγγελθεί δικηγορικό υλικό. Όμως είστε έτοιμοι για το έργο. Η συγκέντρωσή σας είναι ισχυρή σήμερα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, ένα νέο έργο ξεκινά- με κάποιες δυσκολίες στη αρχή. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να είστε ευέλικτοι. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με το φεγγάρι του Ταύρου να ταξιδεύει στον οίκο των σχέσεων, προσφέροντάς σας μερικές ήσυχες μέρες. Υπάρχει μόνο μια μικρή αναταραχή, όταν το φεγγάρι διασχίζει τον Ουρανό και ξαφνικά κάποιος ενοχλείται με κάτι που λέτε.

Όμως, όσο γρήγορα ανάψει η φωτιά, τόσο εύκολα θα σβήσει…. και τα πάντα επιστρέφουν στην προηγούμενη κατάσταση. Όμως διαισθάνεστε την αλλαγή που έρχεται. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της χρηματοδότησης. Τώρα αισθάνεστε σαν να σπριντάρετε, καθώς περνάτε από τη μία εργασία, στην επόμενη. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τραπεζικά ζητήματα, να ανοίξετε νέους λογαριασμούς και να μεταφέρετε χρήματα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Προσθέστε κάποια χρήματα στο κουμπαρά σας και υπολογίστε την μελλοντική οικονομική σας ελευθερία.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, φαίνεστε απρόθυμοι να δεχτείτε την ήττα. Σιγουρευτείτε ότι η νίκη αξίζει τον χρόνο σας. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με το φεγγάρι στον Ταύρο που ταξιδεύει στον οίκο της καθημερινότητας. Για τις επόμενες μέρες, δοκιμάστε να υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες. Θα βρείτε τρόπους για να ξεκουραστείτε περισσότερο και να βελτιώσετε την ψυχολογία σας.

Καθώς το φεγγάρι περνάει από τον Ουρανό, μπορεί να εμπνευστείτε να σηκωθείτε μια ώρα νωρίτερα για να κάνετε έναν περίπατο ή να γυμναστείτε. Όλο αυτό το διάστημα, κάποια ανησυχία θα σέρνεται πάνω σας. Η αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο των σχέσεων.

Αιγόκερως

Η προσπάθεια να παραμείνετε στην κορυφή μπορεί να είναι κουραστική. Αυτή την εβδομάδα, ακολουθήστε τη ροή. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με το φεγγάρι στον Ταύρο και τον οίκο της ευχαρίστησης. Τις επόμενες μέρες, ίσως αναζητήσετε εύκολες απολαύσεις. Κάποια στιγμή, το φεγγάρι θα διασταυρωθεί με τον Ουρανό και θα προσφέρει λίγο ρομαντισμό.

Μια ξαφνική σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλον, θα οδηγήσει σε ερωτική διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, αισθάνεστε ήρεμοι – γνωρίζετε όμως πως υπάρχει πάντα ηρεμία… πριν από την καταιγίδα. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους, κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της εργασίας. Τώρα υπάρχει πολύ δουλειά. Η κατάσταση που επικρατεί είναι χαοτική. Πιθανόν κάποιος υπεύθυνος είναι έξω σήμερα, κι όλες ευθύνες πέφτουν στους ώμους σας. Ξαφνικά, όλοι βιάζονται.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, θα προχωρήσετε περισσότερο χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σας. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με το φεγγάρι του Ταύρου να ταξιδεύει στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Τις επόμενες μέρες, αισθάνεστε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την οικογένειά σας. Ίσως είχατε διαθέσιμο περισσότερο χρόνο για τα παιδιά σας, επειδή εργάζεστε από το σπίτι. Κάποια στιγμή, το φεγγάρι θα διασταυρωθεί με τον Ουρανό φέρνοντας μια νέα τεχνολογία- ένα καινούργιο gadget ή μια επαναστατική τοστιέρα.

Αλλά αυτό περνά γρήγορα. Γενικά η ηρεμία μπορεί να είναι ωραία, αλλά γνωρίζετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της έκφρασης και της απόλαυσης. Σήμερα, θα έχετε υπέροχες, προκλητικές συζητήσεις με ένα ενδιαφέρον άτομο. Πρόκειται για μια διασκεδαστική συνομιλία – και όπως ένας δημοπράτης, μπορεί να απαριθμήσετε τα διαφορετικά πράγματα που έχετε κάνει τελευταία. Ο χρόνος περνάει γρήγορα, καθώς γελάτε και μιλάτε μαζί.

Ιχθύς

Είναι εύκολο να ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες αυτήν την εβδομάδα. Το κλειδί, είναι να προσέχετε. Η εβδομάδα ξεκινά στις 6 Ιουνίου με γαλήνια ενέργεια καθώς το φεγγάρι του Ταύρου διέρχεται τον οίκο των σκέψεων. Οι σκέψεις σας βασίζονται σε ό, τι είναι πρακτικό και σημαντικό. Μπορεί να αποστασιοποιηθείτε από εξωτερικούς θορύβους, να απενεργοποιήσετε το κινητό σας και να ηρεμήσετε. Το φεγγάρι θα διασταυρωθεί με τον Ουρανό και μπορεί να νιώσετε ξαφνικά την ανάγκη να αναλάβετε δράση ή να βγείτε από το σπίτι.

Όμως αυτή η ενέργεια θα περάσει γρήγορα και η αίσθηση της ειρήνης θα επιστρέψει. Έχοντας όμως επίγνωση των δονήσεων του Σύμπαντος, γνωρίζετε ότι η ειρήνη είναι παροδική και ότι έρχονται αλλαγές. Την Πέμπτη 10 Ιουνίου, ο ήλιος στους Διδύμους κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον οίκο της οικογένειας και των προγόνων. Ενδέχεται να κάνετε πολλές συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας, ενδεχομένως να σχεδιάζετε μελλοντικές εκδηλώσεις ή απλά να τους ενημερώνεστε για τις καινούργιες ειδήσεις. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments