Αθλητισμός

Υποδοχή για… Όσκαρ στον Γκαρθία: «Κλόουν, προσευχόμαστε για τη Ρεμς

Υποδοχή για… Όσκαρ στον Γκαρθία: «Κλόουν, προσευχόμαστε για τη Ρεμς
Στο κατόπι έχουν πάρει οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον Όσκαρ Γκαρθία, θέλοντας να του στείλουν τις ευχές τους για τη συμφωνία του με τη Ρεμς.

Σε ησυχία δεν λένε να αφήσουν τον Όσκαρ Γκαρθία οι φίλοι του ΠΑΟΚ καθώς φρόντισαν να τον… υποδεχθούν και στη Γαλλία, κάνοντας «ντου» στα  social media της Ρεμς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ισπανός προπονητής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Νταβίντ Γκουιόν. Τα πράγματα -βέβαια- δεν έχουν ξεκινήσει για τον ίδιο όπως τα υπολόγιζε καθώς 20 ημέρες πριν από την προετοιμασία της ομάδας ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη τον άμεσο συνεργάτη του…

Και μέσα σ΄όλα δέχθηκε και «επίθεση» αγάπης από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν έχουν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ασχολούνται με τον Ισπανό τεχνικό καθώς πριν από ενάμιση χρόνο είχαν βρεθεί στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην αναμέτρηση των Βάσκων με την Θέλτα και είχαν αναρτήσει πανό που ανέφερε: «Λιοντάρια της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ξεφτιλίστε τον ηθοποιό Όσκαρ Γκαρθία! ΠΑΟΚ και Αθλέτικ, ενωμένοι ενάντια στο ψέμα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments