Lifestyle

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη ο γιος του πρωθυπουργού

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ζευγάρι με τη Μαρία Σάκκαρη ο γιος του πρωθυπουργού
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι σε σχέση με την κορυφαία αθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη.

Στις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι, όπου γίνεται το Roland Garros, βρέθηκε ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να πανηγυρίζει τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα σήμερα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Roland Garros, καθώς κέρδισε με 2-0 (6-1, 6-3) τη Νο.4 στον κόσμο και περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Σοφία Κένιν.

Η εμφάνιση της Μαρίας εντυπωσίασε από την αρχή του αγώνα αφού η ίδια κατάφερε να καθηλώσει την Αμερικανίδα αντίπαλο της, Σοφία Κένιν. Ο γιος του πρωθυπουργού παρακολουθούσε με αγωνία το ματς και έστειλε όλη την θετική του ενέργεια στην Ελληνίδα τενίστρια καθισμένος στις πρώτες θέσεις των κερκίδων.

Η παρουσία του εκεί δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγουw. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει σήμερα από το πλευρό της.

Τα πανηγύρια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη Μαρία Σάκκαρη

Οι κάμερες απαθανάτισαν τον Κωνσταντίνο, να χειροκροτεί συχνά την αγαπημένη του κάθε φορά που έκανε επιτυχία κατά τη διάρκεια του αγώνα! Στο τέλος του παρακάτω βίντεο, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φαίνεται δίπλα στον προπονητή της Σάκκαρη να πανηγυρίζει για το πρώτο σετ της 25χρονης αθλήτριας. Να θυμίσουμε ότι ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι 23 ετών.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος τον περασμένο Μάιο πήρε το απολυτήριό του από τον στρατό και συγκεκριμένα από το τμήμα του Έβρου όπου έκανε τη στρατιωτική του θητεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments