Lifestyle

Survivor spoiler 8/6: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Survivor spoiler 8/6: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;
Survivor spoiler 8/6: Μετά τους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ποιος παίκτης κερδίζει την τρίτη ασυλία;

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/6) του Survivor και ήταν αυτή που υπέδειξε και τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση παίκτη.

Οι κανόνες για το Συμβούλιο ψηφοφορίας ανάμεσα στους 8 εναπομείναντες παίκτες του Survivor, άλλαξαν.

«Πλέον είστε 8 άτομα και σε πολύ λίγο θα είστε 7. Θα μπούμε στην τελική ευθεία και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι αλλάζει.

Έχω λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά αλλά πλέον θα έχουμε και μονομαχίες στις ασυλίες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια.

Δηλαδή θα δούμε αγώνες ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, Κόρο και Ελένη, Καρολίνα και Ηλία, Ντάφυ και Ελένη που έχετε και ένα προηγούμενο. Φυσικά αν παραμείνετε όλοι εσείς που ανέφερα. Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια.

Δεν θα ψηφίζετε όλοι αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής του αγώνα ασυλίας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης και υπέδειξε υποψήφια την Καρολίνα, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά από την νίκη της υπέδειξε δεύτερη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Στο αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους αλλά εκείνη που κατάφερε την καλύτερη βαθμολογία στην απόδοσή της ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H Μαριαλένα μετά τη νίκη της έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη και πανηγύρισαν για το έπαθλο.

Survivor spoiler 8/6: Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία;

Στο αποψινό (8/6) επεισόδιο παίκτες θα πρέπει να διεκδικήσουν την 3η ασυλία της εβδομάδας που θα κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα πήραν τις δύο πρώτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κάτι που έχει φέρει τους Amigos σε πολύ δύσκολη θέση, με την Καρολίνα και την Ελένη να είναι ήδη υποψήφιες για αποχώρηση.

Έτσι, σήμερα ο νικητής θα έχει τεράστια δύναμη στα χέρια του, αφού ή θα έχουμε και τρίτο παίκτη από την ομάδα των Amigos στον τάκο, αλλά μπορεί να δούμε και τον Σάκη ή τη Μαριαλένα, που όπως δείχνουν και τα στατιστικά του Survivor, είναι οι κορυφαίοι.

Σίγουρα τα φαβορί είναι πολλά, με τον Σάκη, τη Μαριαλένα, τον Ηλία και την Καρολίνα να είναι αυτοί που έχουνε τον πρώτο λόγο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ηλίας είναι αυτός που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα κερδίσει ακόμα μία ασυλία. Σύμφωνα με τις διαρροές υποψήφια θα είναι η Μαριαλέντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments