Αθλητισμός

Άμεσες εξελίξεις με Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς

Άμεσες εξελίξεις με Πασχαλάκη – Ζίβκοβιτς
Πασχαλάκης: Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του Έλληνα κίπερ.

Τι κι αν είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως ίσως παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Τούμπας έψαχναν για τον αντικαταστάτη του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, το κλίμα έχει αλλάξει υπέρ της παραμονής του 31χρονου πορτιέρο.

Κάπως έτσι ο διεθνής τερματοφύλακας παραμένει στην Τούμπα και φαίνεται πως θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα που θα φτιάξει ο Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ως πρώτη εναλλακτική λύση, αφού υπάρχει εκτίμηση και για εκείνον από τον Ρουμάνο προπονητή.

Σκέψεις ανανέωσης συμβολαίου του Πασχαλάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Metrosport, από ότι φαίνεται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένεται να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους στο θέμα του τερματοφύλακα. Ναι μεν γίνονται επαφές με υποψήφιους που έχουν επιλεγεί από το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά πλέον και λόγω της παρουσίας του Λουτσέσκου (που δεν είναι αρνητικός και στην παραμονή του Ζίβκοβιτς), υπάρχει σοβαρή σκέψη για ανανέωση συνεργασίας με τον Πασχαλάκη.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με ετήσιες απολαβές περίπου 700.000 ευρώ και στην Τούμπα σκέφτονται να προτείνουν επέκταση (ίσως για άλλα δύο χρόνια) αλλά με μικρότερες απολαβές που θα κυμαίνονται στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Στον “πάγο” ο Πασχαλάκης

Τα χρόνια που ο «δικέφαλος» του Βορά κατέκτησε το πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ωστόσο την τελευταία διετία τα πράγματα δεν είναι ιδανικά για τον «Superman».  Κάποιες γκέλες στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του από τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος έγινε βασικός και ήταν εκείνος που πήρε τα περισσότερα παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Φέτος ο Πασχαλάκης επέστρεψε και πάλι κάτω από τα δοκάρια σε όλο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Βέβαια τις τελευταίες αγωνιστικές δεν δείχνει να πατάει καλά στα πόδια του. Μάλιστα σε κάποια παιχνίδια έκανε λάθη που βοήθησαν τους αντιπάλους να πετύχουν τέρματα και κάπως έτσι χάθηκαν αρκετοί βαθμοί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments