Lifestyle

Σκληρή δήλωση Λιάγκα για τον Τριαντάφυλλο

Σκληρή δήλωση Λιάγκα για τον Τριαντάφυλλο
Γιώργος Λιάγκας: Μία πολύ σκληρή δήλωση για τον Τριαντάφυλλο έκανε ο γνωστός παρουσιαστής από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

Ένα σχόλιο για την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Να θυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου αποχώρησε την προηγούμενη Τετάρτη από το Survivor, και οι θαυμαστές του του είχαν ετοιμάσει μία πολύ ζεστή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Στην ουσία στο σχόλιο του ο παρουσιαστής έκρινε την εικόνα της υποδοχής του τραγουδιστή στην Ελλάδα. Από την άλλη χαρακτήρισε ως “λάθος πρότυπο” τα παιχνίδια αυτά κυρίως για τα παιδιά, καθώς όπως είπε “τον υποδέχονται σαν πρότυπο”. Τριαντάφυλλος Survivor

Ακολουθεί το σχόλιο του παρουσιαστή:

«Ας μου επιτραπεί το σχόλιο, δεν το θεωρώ και απόλυτα φυσιολογικό. Δεν θα κρίνω εγώ τους ανθρώπους, και καλά κάνουν και πάνε οι άνθρωποι, η άλλη η κυρία έκλαιγε κιόλας… Αλλά παιδιά, έχουν έρθει αθλητές που έχουν πάρει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και τους έχουμε λίγο…

Ένα παιδί που κάθεται και βγάζει τα μάτια του και προπονείται 10 ώρες την ημέρα για να γίνει αθλητής και μπορεί να μην ασχοληθεί μαζί του, ξαφνικά βλέπει ότι μπήκε κάποιος στο Survivor και δεν έχει να επιδείξει και τίποτα και τον υποδέχονται εδώ…».

«Θεωρώ ότι όλα αυτά παιχνίδια είναι μια χαρά, αλλά είναι λάθος πρότυπο. Δηλαδή, μην πούμε ότι δεν θα στείλω το παιδί μου να αθληθεί σωστά και θα το πάω στο Survivor για να γίνει γνωστό. Σαν πρότυπο τον υποδέχονται», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μεγάλη υποδοχή στον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου πάτησε και πάλι το πόδι του στα πάτρια εδάφη. Στην υποδοχή του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσαν το παρών θαυμαστές του απ’ όλη την Ελλάδα.

Από την Ρόδο τον τόπο καταγωγής του, αλλά και από την Χαλκίδα, την Λάρισα την Καβάλα, την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Μάλιστα σχετική ανακοίνωση είχε κοινοποιηθεί στις ομάδες του καλλιτέχνη τα μέλη των οποίων τον στήριζαν όλο αυτό το διάστημα με τον κόσμο ν΄ανταποκρίνεται στο κάλεσμα.

Απίστευτο το ποσό που κέρδισε

Ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς η αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού. Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ.

Όπως είπε, ο Τριαντάφυλλος λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι. Σίγουρα, το κασέ του θα ανέβει πολύ και στα νυχτερινά κέντρα με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments