Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [10/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [10/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό επιφυλάσσει εκπλήξεις στα ζώδια και τις σχέσεις τους.

Κριός 

Εάν δεν έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιο άτομο αυτοπροσώπως, τότε μπορεί να έχετε μια ψευδή εικόνα για το πώς είναι αυτό το άτομο. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε εναποθέσει όλες σας τις ελπίδες σας σε αυτόν/αυτή και πιστεύετε ότι είναι τέλειος/α. Δε νομίζετε ότι θα πρέπει να τον/την γνωρίσετε καλύτερα πριν μπορείτε να κρίνετε εάν είναι πραγματικά κατάλληλος/η για εσάς ή όχι;

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει μπέρδεμα σε ορισμένα ζητήματα στην σχέση σας που μέχρι τώρα ήταν αρκετά σαφή. Και οι δύο απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε μαζί, αλλά μπορεί να μην μπορείτε να λάβετε αποφάσεις σχετικά με το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε στο μέλλον. Μην ανησυχείτε για αυτό τώρα, καθώς αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα μεταξύ σας. Απλά απολαύστε αυτό που έχετε σήμερα.

Δίδυμος

Μην αφήνετε ορισμένα χαρακτηριστικά ενός ατόμου που γνωρίσατε πρόσφατα να σας τυφλώσουν και να μην μπορείτε να εκτιμήσετε ποιον/α πραγματικά έχετε απέναντί σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μην βλέπετε ολόκληρη την αλήθεια και σίγουρα δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προχωρήσει η σχέση σας στο εγγύς μέλλον.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ακριβώς τι προσπαθεί να σας πει ή να σας εμπιστευθεί κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Μην υποθέσετε αμέσως ότι μόνο και μόνο επειδή ένα συγκεκριμένο -πολύ γοητευτικό άτομο- σας μιλά και σας χαμογελά, σημαίνει ότι θέλει να βγει ραντεβού μαζί σας. Περιμένετε πριν προχωρήσετε σε βιαστικά συμπεράσματα, που μπορεί να σας βάλουν σε μια αμήχανη θέση.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α που γνωρίσατε πρόσφατα μπορεί να έχει πολύ διαφορετικές αξίες από τις δικές σας και αυτό συνήθως προαναγγέλλει συγκρούσεις. Θα μπορούσατε να συνεχίσετε αρκεί να σέβεστε το γεγονός ότι δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Αλλά μην περιμένετε ότι θα μοιραστείτε ποτέ τις ίδιες ιδέες ή ιδεώδη. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε όμορφα μαζί.

Παρθένος

Μην αφήσετε το τρέχον πλανητικό σκηνικό να σας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση με κάποιον/α, για τον/την οποίο/α γνωρίζετε πολύ λίγα, τότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε, και ίσως δεν είστε και εσείς αυτό που περίμενε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δείτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο με μια νέα οπτική. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις προηγούμενες εντυπώσεις σας, καθώς αποδεικνύονται μια ψευδαίσθηση. Αυτό σας φέρνει πιο κοντά με έναν τρόπο, αλλά με έναν άλλο δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ σας. Μόνο με τη συζήτηση θα καταφέρετε να βρείτε ξανά κοινό έδαφος.

Σκορπιός

Μην ανησυχείτε αν δεν είστε σίγουροι για το πώς εξελίσσεται η τρέχουσα σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αναρωτιέστε εάν αυτό το άτομο ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή όχι. Η διαίσθησή σας σας λέει ότι το κάνει, όμως οι ενέργειές του/της μέχρι τώρα δεν δείχνει το ίδιο. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να προσποιηθείτε μέχρι ένα σημείο, αλλά πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει πραγματικά; Εάν πιστεύετε ότι η συμπεριφορά που έχετε υιοθετήσει μπορεί να αλλάξει την τρέχουσα σχέση σας προς το καλύτερο ή να κρατήσει δίπλα σας ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν στην πραγματικότητα δεν θέλει να είναι εκεί, τότε θα ήταν καλύτερο να ξανασκεφτείτε. Γιατί δεν μπορείτε να είστε απλά ο εαυτός σας;

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πόσο πολύ έχετε εμπλακεί στην τρέχουσα σχέση σας και αν αυτό είναι υγιές για εσάς ή όχι. Είναι καλό εάν αισθάνεστε και οι δύο ικανοποιημένοι με τον τρόπο που συσχετίζεστε και αν κάνετε πρόοδο αλλά αν κάποιος από εσάς νιώθει ότι αυτή η σχέση τον/την πάει πίσω, τότε είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Υδροχόος

Υπάρχει ρομαντισμός και ρομαντισμός. Αν κάποιο άτομο προσπαθήσει να σας κολακεύσει για να σας κάνει να σκεφτείτε να αποδεχτείτε την πρότασή του να είστε μαζί, τότε μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός εάν είστε βέβαιοι ότι είναι κάτι που θέλετε κι εσείς.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πείτε μερικά αθώα ψέματα στον/στην αγαπημένο/η σας για να καλύψετε μια άβολη αλήθεια. Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει για λίγο, σύντομα θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, όσο και αν προσπαθείτε να προσποιηθείτε για το αντίθετο. Θα ήταν καλύτερα να είστε ειλικρινείς, όσο δύσκολο και αν είναι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments