Αθλητισμός

Ομπράντοβιτς: Επιστρέφω ως προπονητής – Χρειάζομαι κίνητρο

Ομπράντοβιτς: Επιστρέφω ως προπονητής – Χρειάζομαι κίνητρο
Ομπράντοβιτς: Τόνισε πως το στοιχείο που θα τον φέρει σε μία ομάδα θα είναι το κίνητρο, ενώ παράλληλα δήλωσε πως την τελική απόφαση θα την λάβει στα τέλη του Ιουνίου.

Σε τηλεοπτικό κανάλι της πατρίδας του παραχώρησε συνέντευξη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στην προπονητική από τη νέα σεζόν. Επιπλέον τόνισε πως το στοιχείο που θα τον φέρει σε μία ομάδα θα είναι το κίνητρο ενώ παράλληλα δήλωσε πως την τελική απόφαση θα την λάβει στα τέλη του Ιουνίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο κανάλι Ν1:

«Ο Γιόκιτς είναι ένας εκπληκτικός παίκτης που δίκαια πήρε το βραβείο του MVP στο NBA. Επίσης κυριάρχησε ο Μίτσιτς στην Euroleague, ενώ ο Πετρούσεφ είναι ένας νέος παίκτης που έκανε εξαιρετική σεζόν στην ABA League. Τέλος ο Τεόντοσιτς απέδειξε ότι δίκαια είναι στο υψηλό επίπεδο» είπε αρχικά για να προσθέσει:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει πολλά στοιχεία από παίκτες του παρελθόντος ενώ είναι και πολύ καλός σουτέρ τριών πόντων. Το να πας στο NBA και να παίζεις σε μια ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από το να παίζεις στην Ευρώπη. Εδώ στην Ευρώπη έχετε την ανάγκη των αποτελεσμάτων. Το ξέρω αυτό καλύτερα. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να δώσετε την ευκαιρία σε μερικούς νεότερους παίκτες.

Θα πω ένα πράγμα. Δεν δούλευα το 2013, έκανα ένα διάλειμμα, όπως και φέτος. Εκείνη την εποχή, υπήρχε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Junior στην Πράγα. Με κάλεσαν να δώσω μια διάλεξη και το χρησιμοποίησα για να παρακολουθήσω τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τους τελικούς. Η εθνική μας ομάδα έπαιξε τους τελικούς εναντίον της αμερικανικής εθνικής ομάδας και έχασε 82-68, και ο Μίτσιτς και ο Γιόκιτς ήταν στην εθνική ομάδα. Ο Γιόκιτς είχε 10 πόντους και ο Μίτσιτς έκανε νταμπλ νταμπλ. Έπαιξαν στο ίδιο επίπεδο με την αμερικανική εθνική ομάδα, η οποία έπαιζε συγκεκριμένο μπάσκετ, όπως και όλες οι κατώτερες εθνικές ομάδες των ΗΠΑ. Υποθέτω ότι το παιχνίδι για την εθνική ομάδα τότε βοήθησε τους δυο παίκτες να κατανοήσουν τη σημασία της φανέλας, καθώς και ότι τους βοήθησε να αναπτύξουν την καριέρα τους».

Για το αν του ζητήθηκε να δουλέψει στο NBA είπε: «Όχι. Μόνο ένα χρόνο υπήρχε μια προσφορά να πάω σε κάποιο είδος συνέντευξης, είπα αστειευόμενα ότι δίνω συνεντεύξεις μόνο σε δημοσιογράφους. Υπάρχει ένα όνομα και επώνυμο πίσω μου και δεν ξέρω τι θα μπορούσα να τους εξηγήσω. Όμως, είμαι πεπεισμένος ότι οποιοσδήποτε προπονητής από την Ευρώπη προσαρμόστηκε πολύ εύκολα, και δούλεψε».

Στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς ανέφερε: «Βγήκα εκτός ένα χρόνο και με βοήθησε ο κορονοϊός στο να πάρω κάποιες αποφάσεις. Είμαι ξεκούραστος και νιώθω υπέροχα. Πέρασα το χρόνο μου με τον τρόπο που μου αρέσει. Έχω επαναφορτίσει τις μπαταρίες μου και ελπίζω να έχω μια ευκαιρία. Μιλάμε με διάφορα κλαμπ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που λατρεύω. Και που μου αρέσει. Εκεί ξεκίνησα και πέρασα τα πιο όμορφα χρόνια. Έχω κερδίσει σε όλα τα κλαμπ με τα οποία έχω κάνει φίλους. Οι άνθρωποι θα μιλούν και θα δημοσιεύουν πάντα ιστορίες. Είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ και αν θα εργαστώ, στο τέλος αυτού του μήνα. Σε συμφωνία με την οικογένεια μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments