Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: 15 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Θέσεις εργασίας: 15 προσλήψεις στο Δήμο Νέας Ιωνίας
Θέσεις εργασίας: Με 15 νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Νέας Ιωνίας.Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας, από 1 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2021 και από 1 Ιουλίου έως και 30 Ιουλίου 2021. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών.

Με 15 νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Νέας Ιωνίας.Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας, από 1 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2021 και από 1 Ιουλίου έως και 30 Ιουλίου 2021. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Ζητούνται:

  • ΠΕ/ΤΕ Προσωπικό Δημιουργικής Απασχόλησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες και ξεκινά από 11 Ιουνίου 2021 και λήγει 22 Ιουνίου 2021.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 21 έως 65 ετών.
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να μην εμπίπτουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου όπως περιγράφονται στην υπ΄ αριθ. ΔΙΔΑΔ/Φ. 69/115/9670/18-5-2020 εγκύκλιο του ΥΠ. ΕΣ. «Μέτρα και ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 15 (στρατιωτικές υποχρεώσεις) και 16 (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν.3584/2007.

Θα προταθούν δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Νέας Ιωνίας με εμπειρία σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, όπως αναλυτικά αναφέρεται στον πίνακα τυπικών προσόντων. Υποψήφιοι με εμπειρία στη θέση Παιδαγωγού προτάσσονται σε σχέση με τους μη έχοντες αντίστοιχη εμπειρία.

Σε περίπτωση υποψηφίων χωρίς εμπειρία προτάσσονται οι δημότες / κάτοικοι Νέας Ιωνίας. Επισημαίνεται ότι για το ως άνω προσωπικό δεν προβλέπεται άδεια ειδικού σκοπού που αφορά σε υπαλλήλους που έχουν τέκνα που φοιτούν σε Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και σχολικές μονάδες, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 5 της από 11/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 68 τ. Α΄), η οποία κυρώθηκε νομοθετικά με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο (με την παράκληση σε ενιαίο αρχείο pdf), απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας: [email protected] (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments