Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [11/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός 

Το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να έχει μερικές χρήσιμες και αμερόληπτες συμβουλές. Αν ακούσεις αυτά που έχει να πει θα μπορέσεις να διευρύνεις τα οικονομικά σου. Γι’ αυτό δουλέψτε μαζί, για να δημιουργήσετε περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και αφθονία στους αντίστοιχους κόσμους σας. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, η ομαδική εργασία θα δημιουργήσει ένα ονειρικό έργο.

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την επαναστατικότητά σου και θα σε κάνει να ανησυχείς λιγότερο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για τη σχέση σου. Όποιος ή ό, τι δημιουργεί ένα προβληματικό εμπόδιο, για σένα θα είναι ένα προσωρινό ζήτημα, δεδομένης της αποφασιστικότητάς σου να ακολουθήσεις τη δική σου παθιασμένη ατζέντα. «Έτσι έχουν τα πράγματα… σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει» θα είναι το σύνθημά σου τώρα.

Δίδυμος

Εμπιστέψου περισσότερο τη διαίσθησή σου αυτήν τη στιγμή. Αν και πιθανότατα μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι σταθερό στη σχέση σου, αυτό το διάστημα πρέπει να γίνεις πιο τολμηρή ή να πειραματιστείς περισσότερο με τα ερωτικά σου. Καθοδηγήσου από την αυξημένη σου διαίσθηση αυτό το διάστημα. Μπορεί να σου φέρει τον σέξι αυθορμητισμό που θα εκτιμήσεις τόσο εσύ, όσο και ο τυχερός που είναι δίπλα σου.  

Καρκίνος

Τουλάχιστον μια αναμενόμενη ανάπτυξη, θα επηρεάσει γενικά τον κόσμο σου! Και η ερωτική σου ζωή μπορεί να είναι το μανιφέστο. Όσο και αν προτιμάς να γνωρίζεις εκ των προτέρων τι πρόκειται να συμβεί, πιθανότατα θα εκτιμήσεις πόσο σέξι και συγκινητικό μπορεί να είναι κάτι, εντελώς ξαφνικό κι απροσδόκητο. Προσπάθησε να το κατανοήσεις, μόλις ξεπεράσεις το αρχικό σοκ!

Λέων

Με τη Σελήνη που επηρεάζει την ιδιωτική σου ζωή, θα νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια αποτίμηση των ερωτικών σου, προσπαθώντας να καταλάβεις πόσο αληθινή είσαι στα ρομαντικά σου όνειρα. Θα το πετύχεις, αν κλείσεις τον κόσμο απέξω για λίγο, ώστε να ρίξεις μια ματιά στις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται. Επικεντρώσου στα υποσυνείδητα μηνύματα που έρχονται στο δρόμο σου… γιατί κάποιο απ’ αυτά, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Παρθένος

Προσφέρονται νέες ρομαντικές εμπειρίες… και δημιουργία σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η αίσθηση της περιπέτειας που έχεις τώρα, θα αυξηθεί με τρόπους που σε ενθαρρύνουν να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, κάνοντας νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να δοκιμάσεις μια νέα προσέγγιση για να σημειώσεις πρόοδο σε μια κοινή φιλοδοξία με τον εραστή σου.

Ζυγός

Είσαι λίγο πιο φιλόδοξη τώρα, σε ό, τι αφορά την εξέλιξη του δεσμού σου – και καλά κάνεις! Ίσως αξίζει να δεις τα θετικά αποτελέσματα της εργασιακής ηθικής που εφαρμόζεις με επιμέλεια στην καριέρα σου και να την εφαρμόσεις στα ερωτικά σου. Όποια και αν είναι η στρατηγική που εφαρμόζεις, θα αποδώσει τα μέγιστα!

Σκορπιός

Με τον Ουρανό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα πρέπει τώρα να βιώνεις περιστασιακές αναταραχές. Ίσως αξίζει να αξιολογήσεις όμως με ειλικρίνεια το πώς συμβάλλεις σε οποιαδήποτε αστάθεια. Οτιδήποτε κάνεις για να «παίζεις στα δάχτυλα» τον εραστή σου ή για να κάνεις μια ένεση αυθορμητισμού στο δεσμό σου, μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες επιπλοκές. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη διατήρηση της ισορροπίας… και όχι στη διαταραχή της.

Τοξότης

Μπορεί να είσαι διατεθειμένη να απενεργοποιήσεις τις γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους, αλλά θα καταλάβεις πως είναι απαραίτητο να είσαι κυριολεκτικά σε επαφή, με το ταίρι σου. Αν ένα μήνυμα φτάνει μέσω τηλεφώνου ή γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο… άκου προσεκτικά αυτά που λέγονται. Λαμβάνοντάς τα υπόψη ή συζητώντας τα με τον αγαπημένο σου, θα έχουν θετικές και εκτεταμένες συνέπειες τώρα.  

Αιγόκερως

Ο ασταθής Ουρανός θα φέρει αναταραχή σε ό, τι είχε ισορροπηθεί πρόσφατα στα ερωτικά σου. Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα σχετικά με τα προσωπικά όρια και των δύο. Όμως ό, τι κι αν αντιμετωπίζεις, είναι προσωρινό. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, από μια μικρή αναστάτωση. 

Υδροχόος

Η βελτίωση της σχέσης σου μπορεί να απαιτεί μια ενδοσκόπηση από μεριάς σου, για να κατανοήσεις τι χρειάζεται να αλλάξεις. Εστίασε προσεκτικά στις καθημερινές συνήθειες και αξιολόγησε με ειλικρίνεια, τι εμποδίζει την πρόοδο του δεσμού σου. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να αντικαταστήσεις ό, τι είναι ανθυγιεινό με κάτι που αποτελεί μέρος ενός νέου και πιο εμπνευσμένου, παθιασμένου σχεδίου.

Ιχθύς

Για άλλη μια φορά, η φαντασία σου είναι το εισιτήριό σου, για ρομαντικές και παθιασμένες απολαύσεις. Αυτή είναι μια στιγμή που καθοδηγείται από την καρδιά σου γι’ αυτό άφησέ τη να συνεργαστεί με τη δημιουργικότητά σου. Με όποιο τρόπο κι αν τη διοχετεύσεις – μ’ ένα γράμμα, ένα τραγούδι ή ένα υπέροχο γκουρμέ γεύμα – η σχέση σου μπορεί να ανθίσει, με την ευγενική προσφορά της υπέροχης μούσας σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments