Lifestyle

Πατούλη: Μας συστήνει το νέο της φίλο

Πατούλη: Μας συστήνει το νέο της φίλο
Πατούλη: Μέσα από μια πολύ γλυκιά δημοσίευση η Μαρίνα Πατούλη μας σύστησε το νέο της φίλο.

Η Μαρίνα Πατούλη πέρασε μερικούς αρκετά δύσκολους μήνες, καθώς πέρα από το διαζύγιο που πήρε με το σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ενώ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και με κορωνοϊό.

Πατούλη: Μας συστήνει το νέο της φίλο

Η ίδια, με τις αρμοδιότητές της ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece συμμετέχει ενεργά στα κοινά με νέες ιδέες. Αφήνοντας πίσω τις δύσκολες στιγμές τις οποίες πέρασε, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Δήμο Φυλής για δουλειά, ωστόσο απόλαυσε μια ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με ένα υπέροχο άσπρο άλογο τον Pablo!

«Με τον Pablo #happymomments #moodoftheday #lovehorses #nature #carpediem Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη φιλοξενία κ την ξεχωριστή εμπειρία της ξενάγησης στην ομορφιά της φύσης», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της η Μαρίνα Πατούλη.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Stauraki Patoulis (@marina_patoulis)

«Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν»

Σε δηλώσεις της για τη διπλή περιπέτεια που είχε περάσει τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον covid, δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες έπαθα το πρώτο σοκ, μια αίσθηση πανικού. Ένα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για την προσωπική μου υγεία αλλά και για την οικογένειά μου και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες». «Θεώρησα ότι πρέπει να τους ενημερώσω. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία είναι το εμβόλιο και είναι σημαντικό όλοι να εμβολιαστούμε. Δε με ενόχλησε που η ανακοίνωση της Περιφέρειας με ανέφερε ως “Μαρίνα Σταυράκη” και όχι ως “Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη”. Το επώνυμό μου είναι Σταυράκη, με αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαι και ως φιλόλογος, το πατρικό μου. Είμαι και Πατούλη, αυτό το έχουμε χτίσει μαζί με τον σύζυγό μου». Πατούλη

«Τώρα τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν. Με τον Γιώργο Πατούλη είμαστε σε διάσταση. Ήταν μια προσωπική του απόφαση να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι το αιφνίδιο του πράγματος και το ότι δεν είχα μια σαφή αιτιολόγηση όλου αυτού. Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος. Ο τρόπος είναι που πληγώνει και αφήνει σημάδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments