Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [13/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός 

Υπάρχει διαθέσιμη, μεγάλη υποστήριξη από τον εραστή σου. Γι’ αυτό μην πιστεύεις πως πρέπει να τη ζητήσεις ή να διευκρινίσεις με σαφήνεια αυτό που χρειάζεσαι. Κάποιος είναι ίσως πιο διαισθητικός από ό, τι νομίζεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτή μ’ αυτό το άτομο – ή ίσως να χτίσεις μια γέφυρα ανάμεσά σας… αν χρειάζεται.

Ταύρος

Θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα μοιραστείς πολλές σκέψεις και συναισθήματα με τον εραστή σου. Αν ξεκινήσετε να ρίχνετε ματιές ο ένας στα μυστικά του άλλου… αναμφίβολα θα προκληθούν σπίθες στη σχέση σας. Όμως ανεξάρτητα από το τι αποκαλύπτεται, η αμφίδρομη διαφάνεια δημιουργεί ή ενισχύει την εμπιστοσύνη και στις δύο πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο, οι πραγματικές σπίθες, θα αρχίσουν να λάμπουν στον ορίζοντα! 

Δίδυμος

Ίσως, πρέπει να υπενθυμίσεις ή να καθησυχάσεις τον εραστή σου, για το πόσο παθιασμένα αισθάνεσαι, για έναν συγκεκριμένο στόχο. Μπορεί να υπάρχουν πολλές συζητήσεις ανάμεσά σας, για κάτι που θέλεις να πετύχεις. Αν δει όμως να παίρνεις την πρωτοβουλία και να κάνεις ένα βήμα προς την επιθυμία σου, αυτό θα τον εμπνεύσει και θα τον παρακινήσει ταυτόχρονα,να σε βοηθήσει ή να συμμετάσχει.

Καρκίνος

Μια σημαντική φιλοδοξία θα απασχολήσει τώρα το μυαλό σου. Όμως αυτή είναι μια ονειροπόληση με σκοπό, ειδικά αν προσπαθείς να συνδέσεις τις τελείες, έτσι ώστε ο εραστής σου να μπορεί να παίξει ρόλο στο όραμά σου. Η ενασχόληση με κάτι φιλόδοξο ή τολμηρό μπορεί να φέρει ένα νέο κύμα παθιασμένης, συνεργασίας. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να αποδείξεις πως ο έρωτας μπορεί να κατακτήσει τα πάντα! 

Λέων

Οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα έχουν μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις όμως οποιαδήποτε σύγχυση, σαν ένα ξεκάθαρο σημάδι πως εξελίσσονται και οι ανάγκες σου παράλληλα. Ένας νέος γενναιόδωρος, στοργικός και παθιασμένος « εαυτός » σου αναδύεται από αυτήν τη διαδικασία. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένας βαθύς τρόπος σύνδεσης, πρόκειται να γίνει το χαρακτηριστικό της ερωτικής σου ζωής.

Παρθένος

Ο τρόπος που αντιδράς σε οποιαδήποτε ρομαντική πρόκληση τώρα, δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Να γνωρίζεις πως ο εραστής σου παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον ό, τι κάνεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ενέργειές σου, έχουν μεγαλύτερες προεκτάσεις από ό, τι νομίζεις. Ανεξάρτητα από τα θέματα που συναντάς στην καθημερινότητά σου, η υπομονή, η χάρη και η ευαισθησία θα σώζουν πάντα τη μέρα σου.

Ζυγός

Η επιθυμία για δράση ή κίνηση στην ερωτική σου ζωή θα σε ωθήσει να επιταχύνεις ορισμένες καταστάσεις. Αν έχεις βαρεθεί με την αναμονή κι αναρωτιέσαι αν ή πότε θα γίνει η αλλαγή που επιθυμείς, τότε πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία για τα θέματά σου. Όμως ό, τι κι αν κάνεις να θυμάσαι, πως δεν γίνεται να τα θες όλα δικά σου!  

Σκορπιός

Αν θέλεις να σπάσεις μια κουραστική ρουτίνα ή να επικεντρωθείς στη διασκέδασή σου, να είσαι σίγουρη πως αν έχεις κάποιον να σε συνοδέψει, θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ενδιαφέρον. Η ανοιχτόμυαλη φαντασία μπορεί να φέρει σέξι αυθορμητισμό στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου.

Τοξότης

Θα υπάρχει μια αίσθηση του επείγοντος που συνδέεται με την επιθυμία σου για διασκέδαση ή περιπέτεια. Πιθανότατα μπορείς να εντοπίσεις το κύμα της αλλαγής που διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο και σε παροτρύνει να μην κάνεις πλέον προβλέψιμα σχέδια. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο με τον εραστή σου ή με κάποιον που θέλεις να έρθεις πιο κοντά και να του μεταφέρεις τα εμπνευσμένα σου οράματα.

Αιγόκερως

Αυτή θα είναι μια χρήσιμη στιγμή για να αντιμετωπίσεις τη σχέση μεταξύ των οικονομικών και των ερωτικών σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορείς να επωφεληθείς από μια ειλικρινή αξιολόγηση της οικονομικής σου κατάστασης. Όπως… και το αν αυτή βοηθά ή εμποδίζει την παθιασμένη σου πρόοδο. Τα ζητήματα που σχετίζονται με τα έξοδα ή την οικονομία, μπορούν τώρα να αντιμετωπιστούν και να λυθούν. 

Υδροχόος

Ένα κύμα σαφήνειας που επικρατεί τώρα, θα σε βοηθήσει να δεις με άλλη προοπτική τα ερωτικά σου. Αν κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή ή το δεσμό σου φαίνεται αβέβαιο ή ασταθές, τότε μπορείς να εστιάσεις σ’ αυτό το στόχο. Αποδέξου την πρόσκληση του σύμπαντος κι άρχισε να νιώθεις πιο εμπνευσμένη και αισιόδοξη απέναντι στα ερωτικά σου!

Ιχθύς

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτό που σε εμπνέει κι όχι στο αδιέξοδο που σου δημιουργούν τα παθιασμένα σου συναισθήματα. Η φαντασία σου σε εξυπηρετεί οποιαδήποτε στιγμή όταν θέλεις να εκφράσεις όσα νιώθεις, με βάθος και ειλικρίνεια. Όμως η ενισχυμένη έμπνευση μπορεί να μεταφέρει ρομαντικά ή οικεία συναισθήματα σε νέα ύψη τώρα. Άφησε τη μούσα να περιπλανηθεί με όποιο τρόπο θέλει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments