Ελλάδα

Γλυφάδα: Φωτιά σε ομπρέλες και πέτρες σε πυροσβέστες

Γλυφάδα: Φωτιά σε ομπρέλες και πέτρες σε πυροσβέστες
Ένα beach party που έλαβε χώρα σε παραλία της Γλυφάδας έμελλε να καταστρέψει τον περιβάλλοντα χώρο και να απειλήσει την σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών.

Ένα επεισοδιακό beach party έλαβε χώρα σε παραλία της Γλυφάδας καθώς δεν είχε μόνο μουσική και χορό. Το party είχε φωτιά , όχι όμως στην άμμο αλλά στις ομπρέλες της παραλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στο πάρτι συμμετείχαν παρευρίσκονταν περισσότερα από 1.500 . Ενώ το πάρτι ήταν σε εξέλιξη , νεαροί έβαλαν φωτιά σε ομπρέλες στην παραλία. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και έσπευσε στο σημείο ώστε να προλάβει την έκβαση της φωτιάς.

Οι έξι πυροσβέστες  που κατέφτασαν  στο σημείο προσπάθησαν  να σβήσουν την φωτιά , αλλά ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα νεαρών , οι οποίοι ξεκίνησαν να τους πετάνε πέτρες και δεν τους άφησαν να κάνουν το καθήκον τους . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει το ένα από τα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, με πρωτοβουλία του οδηγού καθώς δεν μπορούσε να κατασβήσει την φωτιά με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων .

Εντέλει η πυροσβεστική έφυγε από το σημείο όπου γινόταν το party, αφού οι προκλητικοί νεαροί δεν σταματούσαν με τίποτα τον πετροπόλεμο , τον οποίο έδειχναν να θεωρούν ως παιχνίδι  αδιαφορώντας για το εάν θα προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό. Η επίθεση σε βάρος των πυροσβεστών έγινε αδικαιολόγητα , χωρίς να έχει συμβεί κάτι προηγουμένως,

Αφού λοιπόν κατάφεραν να διώξουν τα πυροσβεστικά οχήματα , ορισμένοι από τους νεαρούς έκατσαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες να  στην παραλία , συνεχίζοντας την φωτιά στις ομπρέλες και έπειτα έσπασαν όσες δεν είχαν καεί προηγουμένως, ώστε να ολοκληρώσουν τον βανδαλισμό . Φαίνεται πως είχαν σκοπό την διάλυση της παραλίας και όχι να περάσουν μια όμορφη βραδιά με μουσική και χορό , όπως γίνεται σε ένα beach  party υπό κανονικές συνθήκες.

Τα αποτελέσματα του beach party , το οποίο έγινε μάλιστα και σε ώρες απαγόρευσης και εν μέσω πανδημίας , ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς η παραλία όπου φιλοξένησε τους συμμετέχοντες σε αυτό. Εικόνες που φανερώνουν πως προυπήρχαν διαθέσεις για καταστροφή της παραλίας χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Οι εικόνες που θα αντικρίσει κάποιος στην ελ λόγο παραλία είναι εικόνες επέλασης και πλήρους καταστροφής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments