Lifestyle

Μαρία Πετεβή: Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει topless

Μαρία Πετεβή: Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει topless
Μαρία Πετεβή: Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες ποζάρει topless και αναστατώνει το διαδίκτυο και κυρίως το ανδρικό κοινό.

Η Μαρία Πετεβή η αγαπημένη Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία με τα εκφραστικά της μάτια μαγνητίζει τους πάντες. Μπορεί να είναι μονίμως θλιμμένη και να ψάχνει διαρκώς να βρει την ευτυχία ως Πηνελόπη, ως Μαρία όμως είναι πραγματικά είδωλο!

Από μικρή ηλικία ήξερε ότι θα γίνει ηθοποιός! Ήταν αυτό που ήθελε να κάνει και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η συμμετοχή της στην επική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 την έχει κάνει μια απο τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Μαρία Πετεβή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Μεσόγεια. Σπούδασε στο σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και στη Δραματική Σχολή Ωδείου Αθηνών.

Ο ρόλος της στις Άγριες Μέλισσες δεν επιτρέπει να δείξει επίσης και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που έχει και φυσικά το εντυπωσιακό της ταπεραμέντο, αναφέρει το tvfreaks.gr. Πραγματικά όμορφη, μαγεύει τον φωτογραφικό φακό περισσότερο απ’ ότι τον τηλεοπτικό με αποκορύφωμα τις φωτογραφίες της στο instagram όπου όποιος τις βλέπει πρώτη φορά, πραγματικά μένει άφωνος, αφού η Μαρία διαφέρει πολύ από την Πηνελόπη.

Ένα πραγματικό είδωλο δεν φοβάται να φωτογραφηθεί και να μας αποδείξει ότι κάτω από το σκληρό και λυπημένο πρόσωπο της Πηνελόπης υπάρχει μια εντυπωσιακή γυναίκα που μπορεί να γίνει εξαιρετικά ποθητή!

Δείτε την Μαρία Πετεβή έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments