Ελλάδα

Τροχαίο Λουτράκι: Νεκρός 19χρονος, καρφώθηκε σε αυτοκίνητο

Τροχαίο Λουτράκι: Νεκρός 19χρονος, καρφώθηκε σε αυτοκίνητο
Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι το πρωί της 15ης Ιουνίου με τον άτυχο 19χρονο οδηγό της μηχανής να μην καταφέρνει να κρατηθεί στην ζωή , έπειτα από την σύγκρουση με Ι.Χ.

Νεκρός είναι ο 19χρονος νεαρός μοτοσικλετιστής ο οποίος καρφώθηκε σε ΙΧ όχημα για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής με τη μηχανή του στην Λεωφόρο Αθηνών στο Λουτράκι.

Ο νεαρός και ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο απο άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Loutrakiblog ο 19χρονος οδηγός (Κ.Κ.) της μοτοσικλέτας που συγκρούσθηκε με ΙΧ όχημα στο Λουτράκι υπέκυψε στα τραύματα του πριν λίγη ώρα ενώ ο συνεπιβάτης και συνομήλικος του συνοδηγός, φαίνεται να έχει διαφύγει του κινδύνου.

Ο 19 χρόνος οδηγός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή χωρίς να έχουν γίνει περαιτέρω πορείες γνωστές για το πώς προκλήθηκε το δυστύχημα .

Τροχαίο με νεκρό 24χρονο στην Λαμία

Προ 5 ημερών  σημειώθηκε ένα παρόμοιο τραγικό συμβάν  τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/6) μέσα στην πόλη της Λαμίας. Ένας 24χρονος ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι συγκρούστηκε με ΙΧ στη συμβολή των οδών Κλεωσθένους με Παπακυριαζή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ ο 24χρονος κατέβαινε τη λεωσθένους και Δεδούση και συγκρούστηκε με το όχημα το οποίο διέσχιζε την Παπακυριαζή. Ο νεαρός παρότι φορούσε κράνος, από τη σφοδρή σύγκρουση χτύπησε σοβαρά και έχασε τη ζωή του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο ωστόσο όταν μετέφεραν το νεαρό στο νοσοκομείο Λαμίας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, μεταφέρει το lamianow.gr. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Λαμίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments