Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [15/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Κάνε προτεραιότητα την απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσης του δεσμού σου, γιατί κάτι τέτοιο θα φέρει περισσότερο ενθουσιασμό στα ερωτικά σου. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις στον εραστή σου, τότε βρες μια ευκαιρία να το κάνεις δημιουργικά. Τόλμησε να είσαι διαφορετική όταν εκφράζεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Οποιαδήποτε παθιασμένη βελτίωση, βασίζεται στην απομάκρυνση από ό, τι είναι δοκιμασμένο! 

Ταύρος

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα διαπιστώσεις πως εστιάζεις περισσότερο στα οικογενειακά σου θέματα. Θα νιώσεις μια ευχάριστη και δυνατή σύνδεση με τα αγαπημένα σου άτομα και θα είσαι πιο συναισθηματική. Το σπίτι και οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι, θα είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου, τώρα.

Δίδυμος

Οποιαδήποτε σύγχυση μπορεί να νιώσεις στα ερωτικά σου, θα σου προκαλέσει αρκετή περιέργεια. Με την αυξημένη σου περιέργεια, θα βρεις μια σειρά από νέες ιδέες και εμπνεύσεις. Άφησέ τες να σε καθοδηγήσουν σε ένα παθιασμένο μονοπάτι που οδηγεί στο άγνωστο. Μπορεί να εμφανίστηκαν τώρα, για να αποδεχτείς πως είναι σωστές.

Καρκίνος

Αν θέλεις να ζήσεις περισσότερη αισιοδοξία στα ερωτικά σου, τότε η επιθυμία σου, είναι εντολή για το σύμπαν. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ο εραστής σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι απίθανο να μην βρει τη γοητεία, την ευγένεια και τη μοναδική σου στοργή, εξαιρετικά δελεαστικές. Εσύ κι ο τυχερός που είναι δίπλα σου, είστε έτοιμοι να συνδεθείτε, να επανασυνδεθείτε ή να έρθετε ακόμα πιο κοντά, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Λέων

Μπορείς να εκμεταλλευτείς την παθιασμένη ενέργεια που επικρατεί στα ερωτικά σου τώρα. Η ερωτική σου ζωή θα βιώσει ένα νέο επίπεδο φιλοδοξίας, επειδή θα έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, ποιος θέλεις να σε συνοδεύει. Μοιράσου λοιπόν τα οράματά σου με τον αγαπημένο σου. Αν η φαντασία και οι προσπάθειές σας μπορούν να συνδυαστούν, τότε ο ουρανός είναι το όριο για το τι μπορείτε να καταφέρετε μαζί!

Παρθένος

Η Σελήνη θα διαδραματίσει ρόλο στα ερωτικά σου ώστε να έχουν άμεση γραμμή με το υποσυνείδητό σου τώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τυχόν οράματα, όνειρα ή διαισθητικές ματιές στις τρέχουσες και μελλοντικές ρομαντικές προοπτικές σου, πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Αν πίστευες πως μόνο οι άλλοι λαμβάνουν μυστικιστικές ή πνευματικές ιδέες, θα ανακαλύψεις πως είναι διαφορετικά τα πράγματα- και πιθανώς να σε ευχαριστήσουν! 

Ζυγός

Προσπάθησε να δεις ένα ερωτικό καβγαδάκι με τη σωστή προοπτική. Ίσως πιστέψεις πως αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα με το ταίρι σου, ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Αν όμως αισθανθείς πως πρέπει να κάνεις κάτι δραματικό στο όνομα της αγάπης, τότε αυτό, είναι σημάδι ανισορροπίας ανάμεσά σας και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Αν μιλήσεις ανοιχτά στο σύντροφό σου, τότε το βάρος μπορεί να μοιραστεί.  

Σκορπιός

Αν δείξεις λίγη ευελιξία ή προθυμία για συμβιβασμό, θα σε βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη του δεσμού σου τώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψεις τις σημαντικές προσωπικές σου αρχές. Μπορεί να είναι κάτι τόσο εύκολο, όσο η υιοθέτηση ενός πιο ανοιχτού μυαλού προς ένα ρομαντικό θέμα που φέρνει πιο κοντά εσένα και το ταίρι σου.

Τοξότης

Μην πείσεις τον εαυτό σου πως οι παθιασμένοι στόχοι ή οι φιλοδοξίες που πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, επισημαίνουν πως έχασες μια ευκαιρία. Μπορείς τώρα να αξιολογήσεις και να επανεκτιμήσεις τι θέλεις να ζήσεις ερωτικά και προσωπικά. Αν κάτι ή κάποιος παραμείνει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων της καρδιάς σου, τότε είναι η ώρα να δεις τι φέρνει η πίστη, με γνώμονα την προσπάθεια!  

Αιγόκερως

Το τελευταίο πράγμα που ίσως θέλεις να κάνεις, είναι να αναζωπυρώσεις ένα ευαίσθητο θέμα μ’ αυτόν που αγαπάς. Μπορεί πρόσφατα μια συζήτηση ανάμεσά σας να έθιξε μια ευαίσθητη περιοχή. Επομένως, είναι κατανοητό πως νιώθεις ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί τώρα. Όμως μπορεί να είσαι εσύ αυτή που έχει διογκώσει στο μυαλό της, τι πρόκειται να κάνει ή τι δεν θα είναι διατεθειμένος να συζητήσει ο εραστής σου. Αν ένα ζήτημα είναι σημαντικό για σένα… τότε αυτό είναι που έχει σημασία. 

Υδροχόος

Διασκέδαση, γέλιο, ειδύλλιο, υπέροχη οικειότητα – ποιος δεν θα προτιμούσε μια μέρα που να περιλαμβάνει οποιοδήποτε ή όλα τα παραπάνω; Μπορεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός στη δουλειά, πριν την ευχαρίστηση αυτή τη στιγμή. Όμως το σύμπαν φαίνεται πως σε βοηθάει να γίνεις πιο παραγωγική και να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με τον εραστή σου αργότερα. Δούλεψε σκληρά για να μπορέσεις να «παίξεις σκληρά» με ό, τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα!

Ιχθύς

Το να λυγίσεις ένα κανόνα στο όνομα της αγάπης, θα σου φανεί πολύ δελεαστικό τώρα. Η καθημερινή βιοπάλη μπορεί να σε έχει κουράσει και η επιθυμία να κάνεις κάτι αυθόρμητο, είναι ασυγκράτητη. Και μόνο η σκέψη για τις ανάλαφρες και διασκεδαστικές απολαύσεις με τον εραστή σου, κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρηγορότερα. Οποιαδήποτε υποχρέωση… ας περιμένει μέχρι αύριο. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments