Αθλητισμός

Euro 2020: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάριο Φερνάντες

Euro 2020: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάριο Φερνάντες
Euro 2020: Ακόμη ένας τραυματισμός «πάγωσε» τις εξέδρες στο Euro 2020.

«Πάγωσε» το γήπεδο ο τραυματισμός του Μάριο Φερνάντες στην αναμέτρηση μεταξύ Φινλανδίας με Ρωσία για το Euro 2020, ξυπνώντας μνήμες από το περιστατικό με τον Δανό Κρίστιαν Έρικσεν.

Euro 2020: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάριο Φερνάντες

Η Ρωσία επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/06) πως ο Μάριο Φερνάντες δεν υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη μετά την πολύ άσχημη πτώση του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Φινλανδία που βρήκε νικητές τους Ρώσους με 1-0 στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης. Ο πολιτογραφημένος Ρώσος, αλλά βραζιλιάνικης καταγωγής ακραίος μπακ έπεσε πολύ άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από μία κεφαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην πλάτη και το λαιμό. Ο 30χρονος αντικαταστάθηκε αμέσως και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία.

Όπως ενημέρωσε μετά το ματς η ρωσική ομοσπονδία «…υπήρχαν υποψίες για ενδεχόμενο τραυματισμό του Μάριο Φερνάντες στη σπονδυλική στήλη, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά. Ο παίκτης ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τη Μόσχα και θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών της ρωσικής εθνικής ομάδας».

Euro 2020: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Έρικσεν

Να καταλάβει τι του συνέβη προσπαθεί ο Κρίστιαν Έρικσεν που νιώθει καλύτερα όπως τόνισε, μετά την περιπέτεια της υγείας του, όταν βρέθηκε στο χορτάρι Parken Stadium κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία για το Euro 2020, χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άσσος της εθνικής Δανίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης με την κατάσταση της υγείας του να έχει σταθεροποιηθεί. Η αιτία της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή με τον 29χρονο άσο να αναρωτιέται τι συνέβη.

Η «Gazzetta dello Sport» μεταφέρει στο φύλο της Δευτέρας (14/6) τα λόγια του Έρικσεν προς τον μάνατζέρ του με τον Δανό μέσο να τονίζει πως νιώθει καλύτερα και πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει. «Ευχαριστώ, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω να καταλάβω τι έγινε. Θέλω να πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα» φέρεται να είπε ο Έρικσεν που είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments