Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Λάιτι για δυο χρόνια

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Λάιτι για δυο χρόνια
Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ντέιβιντ Λάιτι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ο παίκτης είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Πειραιά .

O Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ, αλλά και τη δεδομένη συμφωνία με τον Μουσταφά Φολ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Ντέιβιντ Λάιτι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα και ο Αμερικανός που πέρσι αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν μοιάζει να είναι η ιδανική περίπτωση για τον προπονητή του Ολυμπιακού .

Ο Λάιτι είναι συμπαίκτης με τον Φολ και αποτελεί έναν πολύ έμπειρο παίκτη της γαλλικής ομάδας που έχει ικανότητα στο επιθετικό παιχνίδι. Σύμφωνα με το «Sportando» και τον γνωστό δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρχια, ο Ολυμπιακός με τον 33χρονο γκαρντ αναμένεται να συμφωνήσουν για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και οι Πειραιώτες θα πληρώσουν και το buyout του στη Βιλερμπάν, για να τον αποκτήσουν.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη γαλλική ομάδα και ο μόνος τρόπος για να έρθει στο λιμάνι είναι αν πληρώσει κάποια χρήματα ο Ολυμπιακός και στη Βιλερμπάν, κάτι που σύμφωνα με το Sportando είμαι σύμφωνος να κάνει.

Ο Λάιτι έχει ύψος 1.95 μ. Πέρσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Βιλερμπάν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 11,3 πόντους ανά αγώνα. Στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 53,5% και στα τρίποντα 35.1%, ενώ στις βολές είχε 86.1%. Παράλληλα, είχε μέσο όρο 1.7 ασίστ, αλλά και 2.6 ριμπάουντ.

Υπόθεση Φολ

Οι Πειραιώτες εγκατέλειψαν την περίπτωση του Τζοκ Λαντέιλ, που είχε θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση συμβολαίου στο ΝΒΑ και ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα στις επόμενες περιπτώσεις της λίστας ήταν ο Μουσταφά Φολ. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και έτσι από την νέα σεζόν , ο Φολ , θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Ο Μουστάφα Φολ φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 8.8 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 κοψίματα σε 22 λεπτά. Ο 29χονος σέντερ, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,18 μέτρα, αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν μετρώντας 8,8 πόντους (70,1% στα δίποντα), 5,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά ματς στην Euroleague .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments