Αθλητισμός

Δανία Βέλγιο 1-2: Ανατροπή και πρόκριση για τους Βέλγους

Δανία Βέλγιο 1-2: Ανατροπή και πρόκριση για τους Βέλγους
Δανία Βέλγιο 1-2: Μεγάλη νίκη για τους Βέλγους στο ματς που και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την ευκαιρία για να πάρουν μερικούς πόντους στον όμιλο τους.

Η Δανία και το Βέλγιο αναμετρώνται στο Parken Stadium της Κοπεγχάγης για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Euro 2020. Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Έρικσεν.

Πιο συγκεκριμένα, το Βέλγιο κατάφερε να νικήσει την Δανία σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όπου η κατοχή της μπάλας εναλλασσόταν. Και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως υπήρχαν και πολλά σουτ εκτός του τέρματος.

Φάσεις και γκολ

  • Στα 70 λεπτά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με βολίδα έξω από την περιοχή σκοράρει για το 1-2!
  • Στο 55 ο Λουκάκου πέρασε εξαιρετικά, ο Ντε Μπρόινε έβγαλε ‘μαγική’ ασίστ και οι Βέλγοι με τον Αζάρ από κοντά έκαναν το 1-1
  • Στο δεύτερο λεπτό μετά από λάθος του Ντενάγιερ ο Πόουλσεν με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον Κουρτουά για το 1-0

Ο φόρος τιμής προς τον Έρικσεν

Όπως αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η ομάδα του θα αποδώσει φόρο τιμής στο νούμερο «10» της Δανίας, μετά από αυτό που του συνέβη. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, το ματς Δανία – Βέλγιο θα διακοπεί για ένα συλλογικό χειροκρότημα από τους παίκτες στο γήπεδο και το κοινό του γηπέδου «Πάρκεν».

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον Έρικσεν. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο γήπεδο σύντομα και πάνω απ’ όλα με καλή υγεία. Γι΄ αυτόν τον λόγο, όπως είπε ο πριν ο Λουκάκου, θέλουμε να τον γιορτάσουμε στην αρχή του παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Έρικσεν, για τον οποίο ελπίζουμε σε μια καλή ανάκαμψη. Ο Ρομέλου θα ήθελε να τον επισκεφτεί, αλλά τώρα η προτεραιότητα ανήκει στην οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνεθ.

Οι συνθέσεις

Με 4-3-3 παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ, ενώ σύστημα 3-4-3 επέλεξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κιάερ, Βέστεργκαρντ, Μάλε- Βας, Χόιμπεργκ, Ντιλέινι- Πόουλσεν, Ντάμσγκαρντ, Μπρέθγουεϊτ.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά – Φερτόνχεν, Ντεναγιέρ, Αλντερβάιρελντ – Θ. Αζάρ, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Μενιέ – Καρασκό, Λουκακού , Μέρτενς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments