Αθλητισμός

Ολλανδία Αυστρία 2-0: Νίκη πρόκριση για τους Ολλανδούς

Ολλανδία Αυστρία 2-0: Νίκη πρόκριση για τους Ολλανδούς
Ολλανδία Αυστρία 2-0: Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ καλά με γρήγορο ρυθμό, όμως η Ολλανδία κατάφερε να συγκρατήσει γρήγορα την κατοχή της μπάλας.

Ολλανδία και Αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την νίκη στην 2η αγωνιστική. Να θυμίσουμε ότι το Βέλγιο κατάφερε να προκριθεί μετά την ανατροπή της Δανίας. Αλλά και ότι η Ουκρανία κατάφερε να νικήσει την Βόρεια Μακεδονία με 2-1.

Η Ολλανδία κατάφερε να νικήσει την Αυστρία και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Η Ολλανδία καθόλη την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να κρατήσει την κατοχή της μπάλας. Από την άλλη πλευρά η Αυστρία απειλούσε την εστία της Ολλανδίας χωρίς να καταφέρει να κάνει πολλές ευκαιρίες.

Οριακό πέναλτι του Αλάμπα δόθηκε μέσω VAR

Χωρίς να έχει δημιουργήσει φάση στο ματς και με τον Ντάμφρις να μην “απειλεί” την εστία των Αυστριακών, ο Αλάμπα τον πάτησε κατά λάθος, στο πόδι που βρισκόταν μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, αλλά το VAR τον κάλεσε να ξαναδεί τη φάση κι έτσι υποδείχθηκε τελικά το πέναλτι, με το οποίο ο Ντεπάι έκανε το 1-0 για την Ολλανδία.

Ο Ντάμφρις έκανε το 2-0

Σκόραρε το γκολ νίκης στην πρεμιέρα (είχε και ασίστ), κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 απόψε και σκοράρει το 2-0 μετά την ασίστ του συμπαίκτη του στην PSV, Ντόνιελ Μάλεν, στο ανοιχτό γήπεδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές των Φρανκ ντε Μπουρ και Φράνκο Φόντα για την αναμέτρηση Ολλανδία-Αυστρία, η οποία θα διεξαχθεί στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στις 22:00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Euro 2020.

Μεταξύ των 22 ονομάτων ξεχωρίζει εκείνο του Ντε Λιχτ, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Oλλανδία (Φρανκ ντε Μπουρ): Στεκέλενμπουργκ – Ντάμφρις, Ντε Φράι, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Φαν Άανχολτ – Ντε Ρουν, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ – Ντεπάι, Βέγκχορστ. Αυστρία (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν – Λάινερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Ούλμερ – Μπαουμγκάρτνερ, Σλάγκερ, Λάιμερ, Αλάμπα – Γκρέγκοριτς, Σάμπιτσερ.

Παρέλαση θρύλων στις κερκίδες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»

Σνάιντερ, Κούμαν, Φίγκο, Κούμαν και άλλοι παρακολουθούν από τις εξέδρες του «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» το Ολλανδία – Αυστρία.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Αυστρία στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Euro 2020 και στις εξέδρες του γηπέδου, θρύλοι του ποδοσφαίρου κάνουν… παρέλαση.

Το ματς παρακολουθούν οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ, Ρόναλτ Κούμαν, Λουίς Φίγκο και Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments