Αθλητισμός

Ουκρανία Βόρεια Μακεδονία 2-1: Νίκη με Γιάρεμτσουκ

Ουκρανία Βόρεια Μακεδονία 2-1: Νίκη με Γιάρεμτσουκ
Ουκρανία Βόρεια Μακεδονία 2-1: Και οι δύο χώρες θέλουν διακαώς την νίκη προκειμένου να καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Να θυμίσουμε ότι σε ότι αφορά την Βόρεια Μακεδονία είχε γίνει μεγάλο θέμα με τις φανέλες της εθνικής ομάδας.

Τελικώς η Ουκρανία κατάφερε να νικήσει, ενώ στο ματς και οι δύο ομάδες είχαν κατοχή της μπάλας. Η Ουκρανία κατάφερε να νικήσει στα σημεία με την Βόρεια Μακεδονία να προσπαθεί να ισοφαρίσει μετά το δεύτερο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρνει.

Ο Καραβαέβ άνοιξε το σκορ

Οι Ουκρανοί έκρυψαν τη μπάλα, ο Καραβάεβ μοίρασε με τακουνιά και ο Γιαρμολένκο άνοιξε το σκορ. Με τακουνιά του Καραβάεφ στο πρώτο δοκάρι από το κόρνερ, η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Γιαρμολένκο για το 1-0. Η Ουκρανία ανοίγει το σκορ. πετύχαινοντας ο Γιαρμολένκο το 42o γκολ σε 95 ματς της Εθνικής Ουκρανίας.

Δεύτερο γκολ για την Ουκρανία

Καλύπτεται ο Γιαρέμτσουκ φεύγοντας στον κενό χώρο και πλασάρει στην κλειστή γωνία τον Ντιμιτριέβσκι. Τσεκ και από το VAR, κανονικά το γκολ και ασφαλές προβάδισμα για την Ουκρανία πολύ σύντομα

2-1 η Βόρεια Μακεδονία με το γκολ του Αλιόσκι

Ο Μπούστσαν απέκρουσε το πέναλτι, ο Αλιόσκι στην επαναφορά ξανασούταρε με δύναμη και μείωσε σε 2-1.

Γιατί θέλουν και οι δύο την νίκη

Η πρώτη αγωνιστική του Euro 2020 δεν κύλησε με τον επιθυμητό τρόπο για Ουκρανία και Βόρεια Μακεδονία, καθώς αμφότερες γνώρισαν την ήττα για τον 3ο όμιλο, από Ολλανδία (3-2) και Αυστρία (3-1) αντίστοιχα.

Έτσι, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Εθνικό Στάδιο» του Βουκουρεστίου για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου (16:00, ΑΝΤ1, sport-fm.gr και ενημέρωση από bwinΣΠΟΡ FM 94,6) η νίκη είναι μονόδορμος και για τις δύο, προκειμένου να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης, μέσω της 2ης ή της καλύτερης 3ης θέσης (μιας εκ των τεσσάρων).

Κατ’ ακολουθία, αν κάποια από τις δύο ομάδες ηττηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχαιρετήσει την διοργάνωση. Οι Ουκρανοί απείλησαν στην πρεμιέρα τους Ολλανδούς με… έμφραγμα, αφού μετέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 σε 2-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά (75΄-79΄), ωστόσο δεν άντεξαν μέχρι τέλους και ηττήθηκαν 3-2.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία γνώρισε την ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Ολλανδία με 3-2, ενώ η Βόρεια Μακεδονία ηττήθηκε από την Αυστρία με 3-1. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη φάση των “16”.

Ουκρανία: Μπουσκάν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μαλινόφσκι, Γιάρεμτσουκ

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέβσκι, Ριστόφσκι, Βελκόφσκι, Μουσλίου, Νικόλοφ, Αντέμι, Σπιρόφσκι, Αλιόσκι, Μπάρντι, Ελμάς, Πάντεφ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments