Lifestyle

Survivor spoiler 17/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler 17/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί
Η ομάδα των Amigos έχει όλους τους υποψήφιους προς αποχώρηση . Ποιος όμως θα φύγει;

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα απομείνουν πέντε παίκτες, με έναν ακόμη από τους Amigos να αποχωρεί, αφού ο Σάκης Κατσούλης πήρε και τις τρεις ασυλίες, υποδεικνύοντας τρεις από τους τέσσερις της παρέας.

Ο Σάκης Κατσούλης απέδειξε στα αγωνίσματα της εβδομάδας, ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, με τις επιδόσεις του να εντυπωσιάζουν. Ο ίδιος, μάλιστα, πάλεψε και με τη Μαριαλένα στο τέλος και την κέρδισε, παίρνοντας και το κολιέ ασυλίας.

Στο συμβούλιο η συγκίνηση δεν έλειψε, με τους Amigos να δακρύζουν στη βεβαιότητα, ότι η παρέα τους θα περιοριστεί ακόμη περισσότερο. Στο τέλος, ο Σάκης έδωσε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι, που τίθεται στην κρίση του κοινού με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι όμως αυτός που αποχωρεί;

Η αποχώρηση θα προβληθεί, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, στο επεισόδιο της Κυριακής και μετά το αγώνισμα με τους Ρουμάνους παίκτες. Εκεί ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει σε έναν εκ των Ελένη Χαμπέρη, Γιώργου Ασημακόπουλου και Γιώργου Κόρομι πως αποχωρεί από το Survivor.

Ποιος παίκτης θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές ψηφοφορίες τελευταίος στις θετικές ψήφους για παραμονή στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο έρχεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα καλυφθεί και στην κανονικά ψηφοφορία και θα έχει κάποια τόσο σημαντική απόκλιση.

Έτσι ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στον τάκο οι Amigos

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης. Ο Σάκης Κατσούλης σε έναν ακόμη στίβο μάχης σάρωσε και «πλήγωσε» τους Amigos.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας και τερματοφύλακας είναι ασταμάτητος στα αγωνίσματα και κατέκτησε την 3η σερί ατομική ασυλία προστατεύοντας για μία ακόμη εβδομάδα την «βασίλισσά» του Μαριαλένα. Μετά την Ελένη Χαμπερη και Γιώργο Ασημακόπουλο, ήταν η σειρά του Γιώργου Κόρομι να βρεθεί στον τάκο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μετά την ψηφοφορία της Τρίτης, ξεκίνησε «πόλεμο» (μετά τη Μαριαλένα και τον Σάκη) και με ένα πουλί, επειδή τον ξύπνησε. Ο μόνος που δεν έδειξε να ενοχλείται ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Η Μαριαλένα προσπαθούσε να κατανοήσει τα λόγια του Ασημακόπουλου ότι ο Σάκης προσπαθεί να την προστατεύσει, εκτιμώντας πως δεν χρειάζεται κανέναν να την πάει μέχρι τον τελικό, από τη στιγμή που ο κόσμος αποφασίζει.

Οι Amigos συζήτησαν και για την πτώση τους στα αγωνίσματα και δήλωσαν έτοιμοι να πάρουν την τρίτη ατομική ασυλία για να μην βρεθεί και τρίτος της παρέας στον… τάκο. Το ίδιο όμως θα επιδιώξει και η Μαριαλένα, γιατί γνωρίζει πως αν πάρει την ασυλία ένας από τους Amigos θα είναι βρεθεί τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, από τη στιγμή που ο Σάκης με τις δυο ασυλίες δεν κινδυνεύει.

Πριν οι παίκτες ριχτούν στη μάχη για την ατομική ασυλία και την Ελληνική σπιτική κουζίνα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η επόμενη αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, όπως άλλωστε έγινε και την προηγούμενη με την Καρολίνα Καλύβα. Επίσης, την ίδια ημέρα το αγώνισμα θα είναι μεικτό αλλά με τους Ρουμάνους survivors και όχι με τους Τούρκους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments