Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Αγγελική Νικολούλη εκτάκτως με την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Γλυκά Νερά: Αγγελική Νικολούλη εκτάκτως με την εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
Το "Φως στο Τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη θα προβληθεί εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής (18/6) στις 23:30.

Το “Φως στο Τούνελ” επιστρέφει εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Όλο το παρασκήνιο της ασύλληπτης  υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται στο φως. Πώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία του. Στο φως τα στοιχεία που “στρίμωξαν” τον γυναικοκτόνο και τον έκαναν να ομολογήσει . Η Αγγελική Νικολούλη πήρε την απόφαση και Το “Φως στο Τούνελ” θα προβληθεί εκτάκτως την Παρασκευή 18 Ιουνίου στις 23:30.

Στο εισαγγελέα ο δολοφόνος της Κάρολαιν

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πιλότος, που χθες αργά το βράδυ, ομολόγησε πως αυτός είναι αυτός που έβαλε τέλος στην ζωή της συζύγου του. Είχε προηγηθεί μαραθώνια κατάθεση, πριν υπάρξει αυτή η εξέλιξη στην όλη υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος φαίνεται να… έσπασε, μετά από οκτώ ώρες που βρισκόταν στην αστυνομία. Μάλιστα πέρα από την παραδοχή του, πως αυτός διέπραξε το αδίκημα, έκανε γνωστό πως δεν είχε κάποιον συνεργό. Να θυμίσουμε ότι υπήρξαν 4 στοιχεία που κάρφωσαν τον 32χρονο πιλότο. Ακόμη, το ρολόι της 20χρονης έριξε φως στην υπόθεση και βοήθησε τις αρχές να εξιχνιάσουν την δολοφονία.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε πως αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του πάνω στα νεύρα του, μετά από έναν διαπληκτισμό τους, εκείνο το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό, ενώ παραδέχθηκε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Έκκληση προς την κυβέρνηση να δώσει τα χρήματα της επικήρυξης για την δολοφονία της Καρολάϊν σε ιδρύματα αλλά και στην οικογένεια της 20χρονης κοπέλας, απηύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ.

Με ανάρτηση στα social media ο Γιάννης Καλλιάνος απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση να δώσει τα χρήματα της επικήρυξης για την δολοφονία της Καρολάϊν σε ιδρύματα, αλλά και στην οικογένεια της 20χρονης κοπέλας που βρήκε φρικτό θάνατο, τον Μάιο στα Γλυκά Νερά, στα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση, οι 300.000 ευρώ της επικήρυξης των δολοφόνων της Καρολάιν, να δοθούν αναλογικά σε ιδρύματα ορφανών παιδιών της χώρας και ένα μέρος αυτών στην ίδια την οικογένεια της Καρολάιν για να μεγαλώσουν αυτό το κοριτσάκι χωρίς να του λείψει τίποτα. Παρακαλώ θερμά την Κυβέρνηση να προβεί σε αυτή την κίνηση», έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments