Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Παρασκευή [18/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Παρασκευή [18/06/21]
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων. Κριός  Ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια με τον τρέχον πλανητικό σκηνικό. Μία σχέση μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, αλλά το εν λόγω άτομο να είναι ιδιαίτερα τρυφερό και ανοιχτό προς εσάς. Ίσως δεν […]

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός 

Ίσως χρειαστεί να μάθετε πώς να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια με τον τρέχον πλανητικό σκηνικό. Μία σχέση μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, αλλά το εν λόγω άτομο να είναι ιδιαίτερα τρυφερό και ανοιχτό προς εσάς. Ίσως δεν θέλει να σας πληγώσει, αλλά σίγουρα έχει κάτι να σας εξομολογηθεί που ενδεχομένως να μην σας αρέσει.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια απελευθερωτική ενέργεια στην συναισθηματική σας ζωή. Εάν κρατάτε μια άκαμπτη στάση σε μια σχέση για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τον έλεγχο, μπορεί υποσυνείδητα να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη, χωρίς περιορισμούς.

Δίδυμος

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας προσπαθείτε να καθορίσετε τι πρέπει να κάνετε σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό λειτουργεί σαν ομίχλη και σας δυσκολεύει να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία ή την αλήθεια από το ψέμα. Οι συζητήσεις θα είναι πιο εποικοδομητικές αύριο, όταν θα έχετε πολύ πιο καθαρό μυαλό.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην επιρροή κάποιου/κάποιας από όσο θα θέλατε. Ίσως προσπαθήσατε ανεπιτυχώς να αρνηθείτε τις προτάσεις του/της και έχετε απογοητευτεί καθώς δεν φαίνεται να το έχει καν παρατηρήσει. Ωστόσο, μην τα παρατάτε. Θα λάβει τελικά το μήνυμα. Για κάποιο λόγο έχει γοητευθεί από εσάς και πιστεύει ότι μπορείτε να τον/την κάνετε ευτυχισμένο/η.

Λέων

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια μυστηριώδη τροπή σήμερα. Μπορεί πρόσφατα να κάνατε μια συζήτηση με κάποιον /α, που θαυμάζετε βαθιά και θα θέλατε να πλησιάσετε και ίσως ερμηνεύσατε τις κινήσεις του/της πιο θετικά από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι τώρα, αλλά η εναλλακτική λύση μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη από ό, τι περιμένατε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να χαθείτε στις φαντασιώσεις σας. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, ίσως θελήσετε να περάσετε χρόνο δοκιμάζοντας μερικές από τις αγαπημένες σας ιδέες – απλά για διασκέδαση. Αν ψάχνετε για σχέση, τότε θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο διακριτική και μυστηριώδη στάση.

Ζυγός

Παρόλο που σήμερα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρθρώσετε έστω δύο κουβέντες, πόσο μάλλον να εκφράσετε στο αντικείμενο του πόθου σας πως νιώθετε, θα σας ζητηθεί να το κάνετε έτσι κι αλλιώς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση που απαιτεί συζήτηση. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να μην την αγνοήσετε.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει πιο εύπιστους από ό, τι συνήθως. Μπορεί να έχετε τοποθετήσει τον/την τωρινό /ή σας σύντροφο σε ένα βάθρο και να τον/την λατρεύετε σαν θεό. Σιγά – σιγά όμως θα αρχίσετε να βλέπετε τα τρωτά του/της σημεία. Να είστε ρεαλιστές!

Τοξότης

Η συμπεριφορά του /της συντρόφου σας σήμερα σας μπερδεύει περισσότερο από ό, τι συνήθως. Μπορεί να ανακαλέσει ορισμένες υποσχέσεις, να κάνει πράγματα που είχε ορκιστεί ότι δεν θα έκανε ποτέ ή να συμφωνήσει για κάτι που ξέρει ότι δεν θα είναι σε θέση να τηρήσει. Μην δίνετε μεγάλη σημασία στα λεγόμενα του/της, καθώς αύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί ούτως ή άλλως. Κάντε υπομονή.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στο πρόγραμμα σας. Εάν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού για απόψε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς πού πηγαίνετε και ποια ώρα υποτίθεται ότι πρέπει να είστε εκεί. Ίσως χρειαστεί να το υπενθυμίσετε και στο άλλο άτομο, σε περίπτωση που έχει λάθος τις λεπτομέρειες.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα τον έρωτα. Ωστόσο, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να δημιουργηθούν διάφορα μπερδέματα. Ίσως να μην είστε απόλυτα σίγουροι για τη στάση που πρέπει να κρατήσετε απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά αν ποντάρετε στο να καταλάβετε κάτι περισσότερο από τις εντυπώσεις που θα λάβετε σήμερα, δεν θα αποκομίσετε πολλά.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ειδικά εκεί που νομίζατε ότι μόλις είχατε βρει πού στέκεστε σε μια συγκεκριμένη σχέση. Ωστόσο, μπορείτε να αποτρέψετε περαιτέρω σύγχυση, αρκεί να μην αποκλίνετε από την αλήθεια και να μην αμφιβάλλετε για όσα σας λέει η καρδιά σας να κάνετε. Εάν προσπαθήσετε να καλύψετε τις κινήσεις σας, τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμη περισσότερο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments