Lifestyle

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η απίστευτη κίνηση των γονιών του για να μείνει στο Survivor

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η απίστευτη κίνηση των γονιών του για να μείνει στο Survivor
Γιώργος Ασημακόπουλος: Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός ότι οι γονείς του παίκτη κάνουν έκπτωση σε όσους τον ψηφίσουν.

Πανικό στα social media έχει προκαλέσει μία ανάρτηση στο Instagram των καταστημάτων που κατέχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Να θυμίσουμε πως ο παίκτης ήδη έχει επιλεγεί από τον Σάκη ως υποψήφιος προς αποχώρηση και όλα κρίνονται την Κυριακή στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Αιτία, η αποκάλυψη πως οι γονείς του παίκτη του Survivor ζητούσαν από τους πελάτες τους να ψηφίσουν θετικά τον γιο τους να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με αντάλλαγμα ένα σεβαστό ποσοστό εκπτώσεων στα είδη που πουλάνε τα καταστήματά τους, απλά δείχνοντας το μήνυμα της θετικής ψήφου στο ταμείο του καταστήματος.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Πάμε δυνατά. Θετική ψήφο για τον Γιώργο μας. Τον στηρίξαμε έξι μήνες τώρα. Ο τελικός του Survivor είναι κοντά. Δίνουμε 30% έκπτωση στην επόμενη σας αγορά σε όλα τα καταστήματά μας, με την επίδειξη μηνύματος της θετικής σας ψήφου. Με αγάπη από εμάς», έγραφε η ανάρτηση των γονιών του παίκτη, ο οποίος έχει φτάσει στην τελική εξάδα του παιχνιδιού και διεκδικεί με αξιώσεις το μεγάλο έπαθλο.

Δείτε το βίντεο

Τον λόγο της κίνησης αυτής εξήγησε ο Κώστας Ασημακόπουλος

O πατέρα του παίκτη, Κώστας, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μίλησε στο «Ευτυχείτε» και εξήγησε το λόγο που έκαναν αυτή την κίνηση. Όπως είπε: «Η κίνηση αυτή ήταν μέσα από την καρδιά μας. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έκανε τόσα πολλά, που στήριξε 6 μήνες τον Γιώργο.

Είναι κάτι ανθρώπινο γιατί είμαστε απλοί άνθρωποι. Δεν έχει σχέση με δωροδοκία. Εμείς το κάναμε για την αγάπη του κόσμου κι επειδή πληρώνουν 2 ευρώ με το μήνυμα για να στηρίξουν τον Γιώργο, αν τους ανταμείψουμε. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, τίποτα παραπάνω. Όλοι θα θέλαμε να τον δούμε στον τελικό, τι να πω ότι δεν το θέλω; Μακάρι να τον δούμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments