Lifestyle

Γκλέτσος: Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι

Γκλέτσος: Η κόρη μου με ρώτησε αν είναι χοντρή και της απάντησα, ναι είσαι
Γκλέτσος: «Λέω πάντα την αλήθεια στην κόρη μου».

Ο Απόστολος Γκλέτσος δε συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός παραχώρησε συνέντευξη του στην εκπομπή Μαμά-Δες και στη Ζωή Κρονάκη όπου τόνισε ότι λέει πάντα την αλήθεια στην κόρη του, ενώ αποκάλυψε πως αν ποτέ γνωρίσει τον σύντροφό της… ο μύθος του έχει φροντίσει για την αντίδραση του. Υπενθυμίζεται πως είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό χωρίς να εμφανίσει ιδιαίτερα συμπτώματα.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι τόνισε στην εκπομπή

«Στην κόρη μου λέω πάντα την αλήθεια. Πάντα. Το ψέμα θα φέρει κι άλλο ψέμα και στο τέλος θα καταποντιστεί όλο το οικοδόμημα, όλη η αλήθεια, η οποία δεν θα υπάρχει και δεν θα ξέρεις τι να πεις. Όταν με ρώτησε αν είναι χοντρή, της είπα ‘Ναι είσαι χοντρή’. Και το μάζεψε… Ξεκίνησε να κάνει δίαιτα και γυμναστική. Τώρα είναι μια χαρά κοπέλα. Στην αρχή δείχνει ότι δεν τσαντίζεται, αλλά μετά θα μου το ανταποδώσει. Αν η κόρη μου φέρει τον σύντροφό της, μπροστά μου έχει φροντίσει ο μύθος μου γι’ αυτό…» αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος. Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος: Λίγα λόγια για τον ηθοποιό και μετέπειτα πολιτικό

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1990 σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Οι τρεις Χάριτες». Τη σεζόν 1991-1992 συμμετείχε στη δραματική σειρά «Φάκελλος Αμαζών» ενώ ακολούθησε η σειρά «Ανατολικός Άνεμος» την επόμενη σεζόν.Από το 1992 μέχρι και το 1994 έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών» παίζοντας μαζί με τους ηθοποιούς Χρήστος Τσάγκα, Τίμο Περλέγκα, Βερόνικα Αργιέντζη, Μαριάννα Τουμασάτου και Αλεξάνδρα Παυλίδου. Την ίδια περίοδο έκανε την πρώτη του απόπειρα στην παρουσίαση, παρουσιάζοντας μαζί με την Ρούλα Κορομηλά το ψυχαγωγικό show «Ciao ΑΝΤ1» που υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Γκλέτσος

Τη σεζόν 1994-1995 πρωταγωνίστησε μαζί με την Μιμή Ντενίση στην ρομαντική κομεντί «Κάποιος να τη φυλάει» ενώ το ίδιο διάστημα οι δύο τους υπήρξαν -πέρα από τηλεοπτικό ζευγάρι- ζευγάρι και στη ζωή. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ασχολείται και πάλι με την τηλεπαρουσίαση αναλαμβάνοντας το τηλεπαιχνίδι «Χρυσά Τρίποντα». Από το 1996 μέχρι το 1998 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του Γιώργου Κωνσταντίνου «Σοφία Ορθή» παίζοντας μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments