Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [20/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Αν οι ρομαντικές εξελίξεις στη σχέση σου γίνονται πολύ γρήγορα, τότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να καλωσορίσεις κι όχι να το κοιτάς με επιφύλαξη. Είτε είσαι μόνη είτε σε σχέση, θα έχεις υπέροχες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις ή να ανθίσεις τη σχέση σου. Η αγάπη λειτουργεί πάντα με τον δικό της ρυθμό.. κι αυτή τη στιγμή, θέλει να σε βοηθήσει να κάνεις μερικά πράγματα να συμβούν! 

Ταύρος

Το σύμπαν φαίνεται πιο υποστηρικτικό και γενναιόδωρο σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα. Θα έχεις βάσιμους λόγους να πιστεύεις ότι οι θεοί αγάπης ενδιαφέρονται έντονα να σε στηρίξουν. Η αλήθεια είναι ότι έχεις εργαστεί σκληρά και αξίζει να παίξεις σκληρά. Φρόντισε λοιπόν το «παιχνίδι» να περιλαμβάνει ό, τι σε παρηγορεί και κάνει να νιώθεις χαρούμενη και λατρεμένη. 

Δίδυμος

Θα σου γίνει σαφές πως τα μεγαλύτερα εμπόδια στην παθιασμένη σου πρόοδο είναι αυτοδημιούργητα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη αυτοπεποίθησης ή στις αλλαγές που γίνονται στο δεσμό σου. Έχεις όμως την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με σωστό τρόπο τυχόν ξεπερασμένες πεποιθήσεις ή συμπεριφορές που σε εμποδίζουν να βιώσεις, την παθιασμένη χαρά.

Καρκίνος

Όταν ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιό σου – και στο μήνα των γενεθλίων σου – λαμβάνεις κατά κάποιο τρόπο ένα «κοσμικό δώρο». Γι ‘αυτό κάνεις ευχές πριν σβήσεις τα κεράκια στην τούρτα και λαμβάνεις δώρα. Με τον Ήλιο που φέρνει τώρα ένα κύμα ζεστασιάς στο ζώδιό σου, τα ερωτικά σου θέματα πρόκειται να ωφεληθούν υπέροχα. Γι’ αυτό κάνε μια ευχή με όλη σου την καρδιά!

Λέων

Η παθιασμένη ενέργεια των αναγκών σου, αξίζει περισσότερες από μία διεξόδους τώρα. Προσπάθησε να διοχετεύσεις ένα μέρος τους στον συναισθηματικό σου κόσμο, στις στενές σχέσεις σου – ή σε μία συγκεκριμένη! Πάνω απ ‘όλα, άφησέ τη να σε βοηθήσει να εμπνευστείς και να παρακινηθείς, ώστε να μπορέσεις να γίνεις πιο ανοιχτή και επικοινωνιακή. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα αφήνεις από δε και μπρος θέματα που αφορούν τα εργασιακά σου… στο κατώφλι.

Παρθένος

Η πρόοδος που έχει σημειωθεί σε άλλους τομείς της ζωής σου μπορεί να είναι εις βάρος της ερωτικής σου ζωής. Αν όμως είσαι σε θέση να αγαπήσεις τη ζωή γενικότερα, δεν υπάρχει λόγος να εξαιρείς την ερωτική σου ζωή απ’ αυτό. Η ορμή που έχεις δημιουργήσει με τη δουλειά σου, μπορεί να σημειωθεί και μόνη της για λίγο. Το σύμπαν υπόσχεται, πως αν εφαρμόσεις μια παρόμοια παθιασμένη ενέργεια στα ερωτικά σου, δεν θα μείνεις ανικανοποίητη.

Ζυγός

Το μυαλό σου θα είναι το αντίστοιχο ενός χάρτη, ενώ η καρδιά σου θα είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα GPS. Γνωρίζεις λοιπόν σε ποιο από τα δύο πρέπει πραγματικά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή. Το παθιασμένο ταξίδι που ξεκινάς τώρα χρειάζεται λιγότερη σκέψη και περισσότερο συναίσθημα. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, γιατί ξέρει τι κάνει και πού σε οδηγεί.  

Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόοδος που προσφέρεται στην ερωτική σου ζωή, φέρνει μαζί της ένα κύμα αλλαγής. Με την αλλαγή όμως έρχονται και οι αναταράξεις. Το αποτέλεσμα θα είναι δυσφορία και ανασφάλεια – κάτι που ίσως νιώσεις τώρα – καθώς κάτι εξελίσσεται ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Η αλλαγή πλανάται στον αέρα… αλλά μπορείς να την εμπιστευτείς. 

Τοξότης

Ο εραστής που σου προσφέρει την υποστήριξή του με οποιονδήποτε τρόπο, είναι απίθανο να έχει κρυφή ατζέντα. Αυτό πιθανότατα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το γεγονός πως θέλει να ελέγξει αυτό με το οποίο ασχολείσαι. Το νόημα όσων κάνει, θα σου γίνει ξεκάθαρο. Γι’ αυτό άφησε τον… και δες μόνη σου τι μπορεί να κάνει για να σε βοηθήσει.

Αιγόκερως

Δεν είσαι από τα άτομα που επιτρέπεις σε κάτι να γίνει ακατάστατο ή χωρίς δομή. Όμως όσο κρύο κι ανεπιθύμητο μπορεί να φαίνεται το ότι αναλαμβάνεις τον έλεγχο ενός ρομαντικού ζητήματος για να το οδηγήσεις σε πιο ήρεμα νερά… είναι απαραίτητο. Θα ήταν βέβαια χρήσιμο, αν μπορούσες να αφήσεις κάτι να κινηθεί μόνο του, πιστεύοντας πως θα ευχαριστηθείς με το αποτέλεσμα. Προς το παρόν όμως…. θα χρειαστεί να αναλάβεις την πρωτοβουλία.

Υδροχόος

Είναι σημαντικό να αποδεχτείς πως η ρομαντική πρόοδος της σχέσης σου είναι πιθανώς πιο εφικτή από ό, τι πίστευες. Δεν βάζεις πλώρη για κάτι από τη γραμμή εκκίνησης! Η δυναμική λειτουργεί προς όφελός σου τώρα και μπορεί να σε παρακινήσει με εντυπωσιακό και χρήσιμο τρόπο, αν η καρδιά σου υποστηρίζει πραγματικά, έναν παθιασμένο στόχο.

Ιχθύς

Το να απολαύσεις ένα ωραίο δείπνο με τον εραστή σου, θα είναι για σένα, το τέλειο ρομαντικό περιβάλλον! Όμως χρειάζεται να είσαι πιο προνοητική και δραστήρια αυτό το διάστημα με τα ερωτικά σου. Οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει γρηγορότερα, θα μπορούσε να προσφέρει στη ρομαντική σου ζωή, του κόσμου τα καλά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments