Αθλητισμός

Ρωσία Δανία 1-4: Μεγάλη νίκη και πρόκριση

Ρωσία Δανία 1-4: Μεγάλη νίκη και πρόκριση
Ρωσία Δανία 1-4: Οι δύο εθνικές ομάδες δίνουν την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ρωσία και Δανία δίνουν μάχη σήμερα για την πρόκριση στους 16 του Euro 2020. Να θυμίσουμε ότι η Ολλανδία πέρασε στους 16 νικώντας την Βόρεια Μακεδονία. Ακόμη, την Κυριακή «κλείδωσαν» οι δύο πρώτες  θέσεις για τους «16» του Euro 2020 από τον πρώτο όμιλο, με την Ιταλία να τερματίζει πρώτη μετά και τη νίκη της με 1-0 επί της Ουαλίας, η οποία πήρε το δεύτερο εισιτήριο, ενώ ισόβαθμη με τους Ουαλούς τερμάτισε η Ελβετία που κέρδισε με 3-1 τους Τούρκους.

Ρωσία-Δανία 0-1: Γκολ του Ντάμσγκααρντ

Με γκολ του Ντάμσγκααρντ στο 38’, η Δανία άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Ρωσία, που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.

Ο Δανός ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή των Ρώσων και με δυνατό σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαφόνοβ για το 1-0.

Τραγικό λάθος από τον Κρουζγιάεφ, 0-2 ο Πόουλσεν

Δεύτερο γκολ για τους Δανούς στο παιχνίδι με την Ρωσία, για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2020.

Στο 59’ ο Κρουζγιάεφ προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, αλλά η πάσα του δεν ήταν καλή.

Ο Πόουλσεν μπήκε στη φάση, έκλεψε και σαν σε… προπόνηση έκανε το 2-0 για την Δανία.

Μείωσε σε 1-2 η Ρωσία με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντζιούμπα

Η Ρωσία αναμετρήθηκε με τη Δανία στην Κοπενχάγη για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020, με τη Ρωσία να μειώνει σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντζιούμπα στο 70′.

Ο Βέστενγκαρντ υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι πάνω στον Μίραντσουκ και την εκτέλεση ανέλαβε ο φορ της Ζενίτ, ο οποίος και ευστόχησε.

Πάρτυ από τους Δανούς, το 4-1 με τον Μάελε

Ρωσία-Δανία 1-3: Με «οβίδα» Κρίστενσεν

Πανέμορφο γκολ της Δανίας στο 79′!

Οι ενδεκάδες του αγώνα

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Σαφόνοβ – Φερνάντες, Ντιβέεβ, Τζίκια, Κουντριάσοβ, Κουζιάεβ – Οζντόεβ, Ζόμπνιν – Μίραντσουκ, Τζιούμπα, Γκολόβιν.

Δανία (Κάσπερ Γιούλμαντ): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κγιάερ, Βέστεργκααρντ – Βας, Χόιμπεργκ, Ντιλέινι, Μέλε – Μπρέθγουαϊτ, Πόουλσεν, Ντάμσγκααρντ.

Τα κριτήρια διαβάθμισης σε διπλή ή πολλαπλή ισοβαθμία

-Περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια -Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια -Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια -Εάν έπειτα απ’ την εφαρμογή των κριτηρίων από 1 έως 3 υπάρχουν ακόμα ισόβαθμες ομάδες (ύστερα από περίπτωση ισοβαθμίας 3 ή 4 ομάδων), επανεφαρμογή των κριτηρίων 1 έως 3 μόνο γι’ αυτές τις ομάδες -Καλύτερη διαφορά τερμάτων σε όλα τα παιχνίδια ομίλου -Καλύτερη επίθεση σε όλα τα παιχνίδια ομίλου -Περισσότερες νίκες σε όλα τα παιχνίδια ομίλου -Αν στην 3η αγωνιστική δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους, το παιχνίδι έρθει ισόπαλο και έχουν ίδιους βαθμούς, γκολ υπέρ και γκολ κατά στον όμιλο, διεξάγεται διαδικασία πέναλτι (δεν ισχύει αν υπάρχει τριπλή ή τετραπλή ισοβαθμία). -Λιγότεροι πειθαρχικοί πόντοι σε όλα τα παιχνίδια ομίλου (1 πόντος για κίτρινη κάρτα, 3 για κόκκινη, 4 για κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη) -Υψηλότερη θέση στο συνολικό ranking των προκριματικών του Euro 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments