Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 23/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τετάρτη 23/06
8 λέξεις σήμερα: Ο Μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρησή της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την Ιφιγένεια πολύ χαρούμενη.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Άκης πιέζει την Ηλιάνα για να μάθει τι έχει μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δημήτρη κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Κατερίνα αποδέχεται τον Άλκη στην οικογένεια, του ζητάει συγνώμη και τον καλεί σε επίσημο δείπνο. Ο Μιλτιάδης συγκινείται από την υποχώρησή της και επιστρέφει στο σπίτι, γεγονός που κάνει και την Ιφιγένεια πολύ χαρούμενη. Σε φιλικό κλίμα κινείται κι η κουβέντα του Άκη με τη Βικτώρια, με τον Άκη να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως με σκοπό να της δείξει πως αφήνει πίσω του όλα τα παλιά. Ο Σίμος καλεί τον Φρίξο να δώσει την πρώτη του συνέντευξη, αλλά εκείνος αγχώνεται και δεν δείχνει πρόθυμος να πάει.

Ο Μιχαήλ ανακοινώνει στον Οδυσσέα και τον Νικηφόρο πως παντρεύεται και τους θέλει για μάρτυρες. Παράλληλα, ο Οδυσσέας ενημερώνει την Έρση πως βγήκε κι επίσημα το διαζύγιό τους, ενώ εκείνη ετοιμάζεται να ταξιδέψει πίσω στην Κέρκυρα. Η Αντριάνα γυρεύει παντού τον Μανούσο, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους. Ο Άκης αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά την υπόθεση με την Ηλιάνα κι ανακαλύπτει την εμπλοκή του Αλέκου. Και πάλι όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη με το τι ακριβώς είχε συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Αλέκο, Ηλιάνα και Δημήτρη.

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments