Ελλάδα

Μητέρα Καρολάιν: Είχε δώσει χρήματα για αγορά οικοπέδου

Μητέρα Καρολάιν: Είχε δώσει χρήματα για αγορά οικοπέδου
Μητέρα Καρολάιν: Νέα αποκάλυψη από την μητέρα της 20χρονης, η οποία ανέφερε ότι υποστήριζε οικονομικά το ζευγάρι.

Συνεχείς είναι οι ειδήσεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, η μητέρα της Καρολάιν ανέφερε ότι έχει δώσει 50.000 ευρώ στο ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε πως βοηθούσε και οικονομικά το ζευγάρι. Παράλληλα οι ειδικοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν το μυστήριο της ασφυξίας της Κάρολαιν, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της άτυχης κοπέλας ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αποκαλύψει ότι εκείνος και η Καρολάιν σκόπευαν να φύγουν από τα Γλυκά Νερά. Από τη στιγμή που δεν βρήκαν ένα σπίτι όπως το ήθελαν, αποφάσισαν να αγοράσουν ένα οικόπεδο και στη συνέχεια, μέσω κατασκευαστικής εταιρείας, να χτίσουν την οικία τους. Όλα αυτά μόλις λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία.

Τι έγινε με τα 50.000 ευρώ

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει ο 32χρονος, η αγορά του οικοπέδου είχε κοστίσει 55.000 ευρώ. Η εκπομπή «T Live» επικαλείται ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν είχε δώσει 50 χιλιάδες ευρώ για την αγορά του οικοπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το μεγάλο ποσό που έδωσε, το ακίνητο δεν γράφτηκε στο όνομα της κόρης της αλλά σε αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι

Το ζευγάρι χρειαζόταν 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού και ήδη είχε πάρει το πρώτο «οκ» για την έγκριση ενός δανείου ύψους 160.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η πλευρά του πιλότου, τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κάλυπτε ο ίδιος από τις οικονομίες του και τη βοήθεια της δικής του οικογένειας.

Το ρεπορτάζ του «T Live» αναφέρει ότι η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε σε μόνιμη βάση το ζευγάρι. Μάλιστα, γίνεται αναφορά σε ένα ποσό που έφτανε τα 1.000 ευρώ το μήνα. Όπως προκύπτει, το ζευγάρι ερχόταν πολλές φορές σε κόντρα για τα οικονομικά.

Κατερινόπουλος: Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε

Ότι ο Μπάμπης ή η Καρολάιν ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία αποκαλύπτει ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος

«Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε, να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας», σημείωσε εισαγωγικά ο απόστρατος αστυνομικός και επανέλαβε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του», αφού κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».

Αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν, είπε πως, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι». Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας. «Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο Αθ.Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments