Lifestyle

Antonio Banderas: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας

Antonio Banderas: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας
Antonio Banderas: Aργά το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας του Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη με ιδιωτική πτήση έφθασε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του “The Enforcer” που αναμένεται να ξεκινήσουν αργά το βράδυ τη Δευτέρας.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έφτασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής με ιδιωτικό τζετ, ένα Gulfstream G200 Galaxy, στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, και από εκεί οδηγήθηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου και θα μείνει.

Antonio Banderas: 1.000 βοηθητικοί ηθοποιοί για την ταινία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday μόλις αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό τζετ μοίρασε χαμόγελα στο προσωπικό της πίστας και στη συνέχεια έβγαλε σέλφι με την ομάδα των εργαζομένων. Μετά τις φωτογραφίες ο Αντόνιο Μπαντέρας εξήλθε του αεροδρομίου, όπου τον περίμενε ένα αυτοκίνητο με την προσωπική ασφάλειά του και στη συνέχεια αποχώρησε για το πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης όπου θα διαμείνει κατά διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία «The Enforcer».

«Ήταν πολύ καταδεκτικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του και να υπογράψει αυτόγραφα. Παρά την αφόρητη ζέστη αυτός κάθισε εκεί και συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους που έσπευσαν να τον υποδεχτούν», τόνισε στο ThessToday.gr υπάλληλος του αεροδρομίου που ήταν παρών στην υποδοχή του Αντόνιο Μπαντέρας. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα σημεία που έχουν επιλεγεί, όπως είναι και το Δέλτα του Αξιού, θα παρουσιαστούν στην ταινία ως περιοχές της Φλόριντα των ΗΠΑ ενώ, σύμφωνα με τον Αμερικανό παραγωγό Robert Van Norden τα γυρίσματα θα έχουν διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Antonio Banderas: Τεράστιο ενδιαφέρον για τους κομπάρσους

Οι 1000 βοηθητικοί ηθοποιοί (κομπάρσοι όπως συνηθίζεται να λέγονται) έχουν ήδη περάσει τα πρώτα “τεστ”. Τα βιογραφικά τους ξεχώρισαν ανάμεσα στα περίπου 4500 που μέχρι σήμερα έχει λάβει η παραγωγή, πέρασαν τα προβλεπόμενα τεστ covid και αρκετοί απ’ αυτούς την πρόβα ενδυμασίας (fitting). Περιμένουν τώρα “με ανυπομονησία” τα γυρίσματα, όπως σημειώνει η Αλεξάνδρα Ακανθοπούλου, βοηθός casting director.

Μπορεί στις περισσότερες ταινίες που βλέπουμε να μη δίνουμε σημασία στους κομπάρσους ή να θεωρούμε ότι απλώς παραβρίσκονται σε μια κινηματογραφική σκηνή, αλλά στην πραγματικότητα η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύωρη και απαιτητική. Η παραγωγή εξηγεί στους ενδιαφερόμενους ότι για την κάθε μέρα συμμετοχής τους απαιτείται 12ωρη παρουσία, καθώς σε κάθε γύρισμα μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο και να ανατρέψει τα σχέδια. Antonio Banderas

Η επιλογή των βοηθητικών ηθοποιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο όπως τονίζει η κ. Ακανθοπούλου, θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς συχνά ανακύπτουν νέες ανάγκες. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 4500 άνθρωποι κάθε ηλικίας -από 7 έως 78 ετών- και εθνικότητας, στην πλειονότητά τους από τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίθενται, με δικά τους έξοδα, να έρθουν από τη Δράμα, την Καβάλα, την Αθήνα, ακόμη και από τη Γαλλία, για ένα πέρασμα στην ταινία.

“Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον και ακόμη συνεχίζουν να στέλνουν βιογραφικά. Παρότι έχουμε πει ότι έχουν καλυφθεί -για παράδειγμα- οι θέσεις για Καυκάσιους, συνεχίζουν να δηλώνουν ενδιαφέρον”, σημειώνει η βοηθός casting director.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments