Lifestyle

Παναγιώταρου: Με καυτό μαγιό στην παραλία

Παναγιώταρου: Με καυτό μαγιό στην παραλία
Ανέβασε κατακόρυφα την θερμοκρασία ακόμ μια φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η καυτή Αλεξάνδρα εμφανίστηκε στο Instagram, με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κοραλί μαγιό, το οποίο αφήνει λίγα στην φαντασία. Η πρώην παίκτρια της «Φάρμας» Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δημοσιεύει πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και προωθώντας προϊόντα καθώς είναι influencer.

Τελευταίο «χτύπημα» της ξανθιάς καλλονής στο Instagram, ήταν οι φωτογραφίες που ανέβασε με ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό κοραλί μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει έτοιμη για την πρόκληση του… Survivor.

«Μου άρεσε η Φάρμα. Ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Μπήκα λίγο αργά γιατί δεν άντεχα την καραντίνα. Θα το ξαναέκανα 100%. Μου λείπει το σπίτι, τα παιδιά, ο απλός εαυτός μου, άβαφη, με αθλητικά και σαγιονάρες. Μετά την Φάρμα θα έμπαινα πιο εύκολα στο Survivor», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφερε τον καύσωνα. Με ένα κοραλί μαγιό πόζαρε και ανέβασε κατακόρυφα τη θερμοκρασία. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφερε τον καύσωνα που μας «καίει». Με ένα κοραλί μαγιό πόζαρε και ανέβασε κατακόρυφα τη θερμοκρασία.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας βρίσκεται ξέρει πως να κρατά πάντα σε εγρήγορση τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, αφού είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram. Η influencer ανέβασε φωτογραφίες φορώντας ένα κοραλί μαγιό με ιδιαίτερα κοψίματα που αναδείκνυε το σώμα της. Στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες γράφει η Αλεξάνδρα: «Η ευτυχία είναι πάνω από όλους και όλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments