Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός Φορτούνη φέρνει Μπελχαντά

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός Φορτούνη φέρνει Μπελχαντά
Ολυμπιακός: Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη φέρνει ξανά στο προσκήνιο την υπόθεση Μπελχαντά, ενώ προτεραιότητα για τη θέση του εξτρέμ είναι ο Ρόνι Λόπες.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, που υπέστη ρήξη χιαστών (για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια) , φέρνει ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο τον Γιουνές Μπελχαντά. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού επί αυστριακού εδάφους και προβλέπεται πλέον ν’ ακολουθήσει το ιατρικό πρωτόκολλο που σε αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνει χειρουργείο και αποκατάσταση της ζημιάς.

Ο Γιουνές Μπελχαντά παραμένει ελεύθερος και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει ξανά την περίπτωση του ύστερα από τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη. Παράλληλα, για τα εξτρέμ οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν βάλει σε προτεραιότητα τον Ρόνι Λόπες.

Σύμφωνα με τη Sportime, ο σοβαρός τραυματισμός του Φορτούνη «αναγκάζει» τον Ολυμπιακό να προβεί σε μεταγραφή. Νούμερο ένα στόχος φαίνεται πως είναι ο Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος ήταν μεγάλος στόχος των ερυθρολεύκων, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Πλέον, φαίνεται πως έχει ανοίξει ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας, προκειμένου ο Μαροκινός να καταλήξει στον Πειραιά.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ, με τον Ρόνι Λόπες να έχει πάρει προβάδισμα, όπως αναφέρει η Livesport. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη της Σεβίλης, καθώς οι Ισπανοί δεν τον έχουν στα βασικά τους πλάνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments