Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [28/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια ζητήματα στη σχέση τους ωστόσο μέσω της συζήτησης θα μπορέσουν να τα λύσουν.

Κριός 

Θα ανακαλύψεις πως τα μεγαλύτερα εμπόδια για την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου, έχουν δημιουργηθεί από σένα. Δεν προσπαθείς εκούσια να τα δημιουργήσεις, αλλά το κάνεις με συγκεκριμένα μοτίβα ή ρουτίνες που μπορεί να είναι πιο άχρηστες – ή τοξικές – από ό, τι νομίζεις. Συνδέσου με την περιπετειώδη και εξερευνητική σου πλευρά. Θα ξαναθυμηθείς πόσο σέξι μπορεί να είναι ο αυθορμητισμός!

Ταύρος

Θα μπορέσεις να βρεις τη σωστή ισορροπία ρισκάροντας στο όνομα της αγάπης, αντλώντας όμως άνεση, από αυτό που είναι προβλέψιμο ή σταθερό. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς στην ερωτική ή την προσωπική σου ζωή, ενώ παράλληλα παραμένεις συνδεδεμένη με πτυχές του κόσμου σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια. Φυσικά αν αποφασίσεις να σπρώξεις περισσότερο τα πράγματα, τότε κάτι πολύ ευχάριστο θα σε περιμένει.

Δίδυμος

Η υπερβολική σκέψη ή η υπερβολική εκτίμηση ενός ρομαντικού ζητήματος είναι απαραίτητη τώρα. Το να καθοδηγείσαι όμως περισσότερο από το μυαλό, κάνει δυσκολότερο το έργο της καρδιάς σου που παλεύει σκληρά για ν’ ακούσεις το μήνυμά της. Υπάρχουν περισσότερα οφέλη αν χαλαρώσεις λιγάκι τη λογική σου κι εμπιστευτείς περισσότερο αυτό που νιώθεις. Έτσι θα εντοπίσεις – και θα αξιοποιήσεις στο έπακρο – τις συγκλονιστικές εμπειρίες που προσφέρονται.

Καρκίνος

Η πάλη με ένα ρομαντικό δίλημμα μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη, αν αναζητήσεις μερικές καλές συμβουλές τώρα. Είτε επιλέγεις τον πιο αξιόπιστο φίλο σου είτε αντλείς από τη σοφία που βασίζεται στην εμπειρία κάποιου ηλικιωμένου, προσφέρεται χρήσιμη συμβολή αν αποφασίσεις να τη ζητήσεις. Αυτό που μαθαίνεις ή ανακαλύπτεις, θα είναι πιο σοβαρό από όσο νομίζεις.

Λέων

Για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα χρειαστεί να είσαι ειλικρινής σχετικά με το ποιος ή τι εξαντλεί την ενέργειά σου. Αν ανέχεσαι κάτι εντελώς απαράδεκτο για να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου, τότε αυτό θα είναι το πρώτο που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα. Οτιδήποτε σε καταβάλλει ή εμποδίζει την παθιασμένη σου πρόοδο, μπορεί να λυθεί αν κάνεις μια αυστηρή αξιολόγηση τώρα.

Παρθένος

Προσφέρεται διασκέδαση και γέλιο σήμερα, αλλά θα χρειαστεί να συμβουλευτείς την ηθική σου πυξίδα σχετικά με τον τρόπο που θα ενεργήσεις. Με άλλα λόγια, υπάρχει ανάγκη να γίνει μια έντιμη εκτίμηση του σωστού και του λάθους. Ναι, ορισμένοι κανόνες πρέπει να παραβιάζονται και κάποια όρια να ωθούνται. Αλλά αν αυτό εσένα σε κάνει ευτυχισμένη και δεν ενοχλεί ούτε βλάπτει κανέναν άλλο, τότε δεν μπορεί να είναι τόσο κακό!

Ζυγός

Προσπάθησε να καταλάβεις, πως λίγη ευελιξία και ανοιχτή σκέψη, μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις πολύ. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα αν ο εραστής σου φαίνεται να μην κάνει τίποτα περισσότερο από το να πατάει τα λάθος κουμπιά μαζί σου. Αυτό ίσως το ερμηνεύσεις εσφαλμένα σαν μια σκόπιμη προσπάθεια από μεριάς του, για να σε εκνευρίσει. Όμως τώρα πρέπει να δείξεις υπομονή, ευαισθησία…. και να τον συγχωρέσεις.  

Σκορπιός

Αν είσαι πρόθυμη ν’ αφήσεις ένα μυστικό να φανερωθεί ή ένα προστατευτικό φράγμα να καταρρεύσει, τότε θα βρεις την εμπειρία πολύ πιο ευχάριστη από όσο νόμιζες. Ίσως να μην «γευτείς» την αίσθηση να είσαι ευάλωτη, αλλά θα νιώσεις μια δικαιολογημένη αίσθηση ανακούφισης ή απελευθέρωσης ενεργώντας για τη διαφάνεια.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχει μια ξεχωριστή σύνδεση μεταξύ της ερωτικής σου ζωής και των οικονομικών σου. Ευτυχώς, η λύση ή η πρόοδος δεν είναι κάτι που βαραίνει αποκλειστικά εσένα. Μπορεί να μην είναι η πιο σέξι μορφή συνεργασίας, αλλά αν σκεφτείτε μαζί με τον εραστή σου λύσεις για ένα φορολογικό ζήτημα , θα έχετε πλούσιες ανταμοιβές!

Αιγόκερως

Υπάρχει ισχυρός δεσμός μεταξύ πάθους και δημιουργικότητας τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, μαζί με κάποιο άτομο θα ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον, που θα γίνει ο καταλύτης για κάτι ξεχωριστό ανάμεσά σας. Αν είσαι σε σχέση, θα είναι διασκεδαστικό και θα σε κάνει περήφανη αν δείξεις ενδιαφέρον σε κάτι που κάνει ξεχωριστό το σύντροφό σου, αλλά δεν νιώθει ακόμη έτοιμος να αποκαλύψει.

Υδροχόος

Κοιτάζοντας το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να είναι μια παρηγορητική κίνηση. Θα αντλήσεις μια ασυνήθιστη πηγή άνεσης από προηγούμενες εμπειρίες σου, που σε ενθαρρύνουν να εξετάσεις μια – δυο παλιομοδίτικες παραδόσεις. Αν μάλιστα νιώσεις την επιθυμία να εκπλήξεις τον εραστή σου με μια ρομαντική χειρονομία – δημοφιλή σε παλαιότερες εποχές – τότε θα κερδίσεις το παθιασμένο τζάκποτ!  

Ιχθύς

Η κοινωνικότητα ή η αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους αυτήν τη στιγμή μπορεί να γίνει σύμφωνα με τους όρους σου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να προσποιείσαι και να χορεύεις με άλλους ,όταν αυτό που επιθυμείς είναι να απομακρυνθείς. Όμως ο εραστής σου θα χρειαστεί σίγουρα μια εξήγηση γι’ αυτό που σε οδήγησε σ’ αυτή τη συμπεριφορά. Αν ο ίδιος δεν παίζει ρόλο σ’ αυτό που αισθάνεσαι, τότε αξίζει να τον καθησυχάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments