Lifestyle

Survivor: «Φωτιές» στα βράχια άναψε πρώην παίκτρια

Survivor: «Φωτιές» στα βράχια άναψε πρώην παίκτρια
Survivor: H Νικολέτα Μαυρίδη σε μια πόζα που «κολάζει».

Στην τελική ευθεία μπορεί να μπήκε ήδη το Survivor αλλά μια πρώην παίκτρια, που πρόσφατα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την εμπειρία της φαίνεται πως απολαμβάνει ήδη την αναγνωρισιμότητα που έλαβε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Για αυτό και κάθε της δημοσίευση στα social media χαίρει ιδιαίτερης απήχησης από τους διαδικτυακούς της ακολούθους!

Survivor: Η εντυπωσιακή Νικολέτα Μαυρίδη

Ο λόγος για την Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία και αγαπά να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της μέσα από τοςυ προσωπικούς της λογαριασμούς.

Έτσι, λοιπόν, έπραξε και το απόγευμα της Παρασκευής όπου αποφάσισε – ξανά – να ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία του διαδικτύου! Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Μαυρίδη επέλεξε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φόντα τα βράχια και το μικροσκοπικό της μπικίνι αναδεικνύει υπέροχα την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoleta Mavridi ⚡️ (@nicol.mavridi)

Νικολέτα Μαυρίδη: «Έχω τον Παύλο μέσα στην καρδιά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «ΣουΚου Family» βρέθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη. Η πρώην παίκτρια του Survivor κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ αποκάλυψε ακόμα πως είναι ελεύθερη.

«Πολύ ωραίο αγόρι ο Παύλος. Με τον Παύλο, επειδή πραγματικά κάναμε πολλές κουβέντες στο παιχνίδι, κοιμόμασταν τρεις μήνες δίπλα – δίπλα, έχουμε συζητήσει πάρα πολλά πράγματα και είναι στιγμές που δεν γνωρίζει, αλλά θέλω να τις δει. Εκείνη τη στιγμή του έδειχνα φωτογραφίες με τις φίλες μου που κάνουμε ταξίδια, ξενύχτια, βόλτες, από τον χορό, από τους συμμαθητές μου…» Survivor

«Δεν υπάρχει κανένα φλερτ, είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Δεν θα έβλεπα κάτι περισσότερο μεταξύ μας, γιατί όταν βλέπω έναν άνθρωπο φιλικά, παραμένει φιλικά. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά για μένα ο Παύλος είναι ο αδερφός μου. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments